WijkUIt!

verhaal lied breng je buurt in kaart laat je zien wedstrijd alle wandel mee verover je buurt

Een jaarthema over Chiro in de buurt

logo wijkuit

Jawaddedadde, wij hebben nogal eens een serieus netwerk om op te rekenen! En maar goed ook, want al die mensen en organisaties uit de buurt helpen ons gratis of toch serieus goedkoop met hun sterke handen, kennis, contacten, sponsoring, enzovoort. Zonder hen zouden onze bivakken en Chironamiddagen er heel anders uitzien. Maar omgekeerd geldt ook: de buurt zou heel wat kleurlozer zijn zonder de Chiro. Een Chirogroep brengt speelsheid op straat, houdt verveling weg, brengt mensen samen, opent voordeuren, enz.!

Hoog tijd voor een jaarthema over onze buurt: WijkUit! Sla de Chirodeur achter je dicht en trek met je leden de buurt in, vergroot je netwerk, kleur de straten Chiro en organiseer een groots buurtfeest. Op het einde van het jaar willen we met zekerheid kunnen zeggen dat élke Vlaming en Brusselaar iemand in de Chiro kent. En omgekeerd!

Buurt ze vandejaar!

Vier jaarthema-uitdagingen

Elke Chirogroep is een belangrijke speler in de buurt en dat tonen we dit jaar meer dan ooit. We zetten onze buren in voor de Chiro en we zetten onszelf in voor de buurt. Kortom, the hood is ours!Onze vier uitdagingen om dat waar te maken:

laat je zien verover je buurt
allé wandel mee breng je buurt in kaart

Downloads!

Vragen, suggesties, grote of kleine jaarthemaverhalen? De jaarthemababe hoort graag wat jullie allemaal met het jaarthema doen!

Lees elke maand het jaarthemanieuws in Dubbelpunt.