Attest

Attest

Wat je moet weten over een attest

ATTEST

Wat is de betekenis van een attest?

Een attest is geen diploma met onderscheidingstitels voor een goede leider of leidster. Het is geen waardemeter voor je leidingscapaciteiten. De attesten tonen wel aan dat je moeite deed om je eigen kwaliteiten aan te scherpen.

Maar je hoeft niet per se op cursus te gaan om goeie begeleiding te zijn. Je ervaring, je eigen houding en de praktijksituaties waarin je terechtkomt, spelen minstens een even grote rol.

Op cursus vind je creatieve impulsen, nieuwe inzichten, goede voorbeelden, en de kans om zelf te proberen en te experimenteren in een veilig kader. Je leert samenwerken, krijgt een duwtje in de rug, kunt ervaringen uitwisselen en krijgt feedback over je manier van werken.

Al die impulsen zetten je op weg om een betere begeleider of begeleidster te worden. Daardoor draaien Chirogroepen ook beter. Veel gemeenten belonen dat door (een deel van) het cursusgeld terug te betalen en/of een extra subsidie te geven aan je groep. Ook later in het beroepsleven wordt jouw inspanning geapprecieerd.

Ik ben mijn attest kwijt

Cursus gevolgd voor 1 oktober 2015

  • Je kan nog een duplicaat aanvragen van je attest.
  • Geef een seintje via vorming@chiro.be en bezorg ons de volgende gegevens: voornaam, familienaam, adres, geboortedatum.

Cursus gevolgd na 1 oktober 2015

Via je profiel op mijnkadervorming.be blijft je attest beschikbaar en kan je het altijd nog eens printen.