De Afdelingsboost is een knotsgekke Chirocursus vol toffe spelen en ideeën voor je afdeling. Het is heel simpel: jij kiest een afdeling en wij zorgen ervoor dat jij na vier dagen naar huis gaat met duusd spelideeën, heel veel inspiratie en de goesting om er met je leden direct in te vliegen om dat allemaal te gaan testen. 

Inspiratie

Hou je programmaplanning in de maanden na de Afdelingsboost maar al vrij want je komt gegarandeerd thuis met een hele hoop spelideeën die je onmiddellijk met je afdeling zal willen uittesten. 

6 afdelingen, 6 kansen

Elke afdeling heeft zijn eigen Boost. Kan je dus niet kiezen tussen de speelclubboost of de titoboost? Geen probleem! Kiezen is verliezen telt bij ons niet. Kom volgend jaar gewoon nog eens terug. (En het jaar nadien nog eens?) 

Spelen, spelen, spelen!

Is dat met stilzitten en luisteren? No way! De Afdelingsboost draait om spel en spelen zullen we! Hoe kunnen we jullie anders al die Chiro-energy laten beleven? 

Voor wie? 

Voor leiding! Of je nu een groentje bent of al een ervaren rot, je bent welkom vanaf je eerste jaar leiding. 

Praktisch

van 29 maart tot 1 april 2024

In De Kalei(Dilsen-Stokkem)

€ 97,50 voor de hele vierdaagse

Korting mogelijk via sociaal tarief

Geen attest

Afdelingsboost is een cursus waar geen attest aan verbonden is. Je krijgt wel een deelnameattest om aan je gemeente of stad voor te leggen zodat je (een deel van) de prijs terugkrijgt.