Kadervrijwilliger

Jullie zijn de helden achter de schermen van de Grote Chiro!

Cursussen organiseren, Chirogroepen ondersteunen en inspireren, het beleid van de Chiro mee vormgeven, spelen uitwerken, evenementen organiseren,...

Op deze pagina vind je alle nuttige info voor kadervrijwilligers: methodieken, vergadertips, info van 'achter de schermen', evenementen waar je moet bij zijn...

Zelf een goed idee of inspiratie die je met andere kadervrijwilligers wil delen? Laat het zeker weten, want sharing is caring.

quote James

"Nieuwe mensen leren kennen, samen uitwisselen over ideeën en oplossingen om onze Chirogroepen te helpen, en op Kick eens lekker terug lid zijn,.. daarom zit ik in het Gewest!"

James, gewest Demer en Dijle

quote Jens

"Niemand valt uit de boot en iedereen draagt een even groot belang in het totaalplaatje. Die samenhorigheid, die zotte vergaderingen, die prachtige anekdotes maken het werken met deze 'MATEN' vele malen cooler.”

Jens, verbond West-Vlaanderen

quote Saar

“Het is een zalig gevoel dat als je aan leiding een workshop hebt gegeven, ze vol nieuwe creatieve en zotte ideeën naar hun eigen Chirogroep terugkeren!”

Saar, Dienst Artistieke Activiteiten

Moet je weten!

Handige methodieken
Voor al je vergaderingen en activiteiten

De organisatie

Hoe ziet de structuur van Chiro 'nationaal' eruit achter de schermen?

Kaderdubbelpunt Herfst

Lees hem hier digitaal

Coronarichtlijnen voor kader

Hoe mogen we vergaderen en activiteiten organiseren?

Overzicht workshops

Bij welke ploeg kunnen we voor welke workshop terecht?

Contactgegevens kaderploegen

Hoe kan ik iedereen bereiken?

Ga mee op Kick

Dé cursus voor kadervrijwilligers.

Voor jou

inspraak

Zoek je meer info? Inspiratie die je wil delen? Laat het weten aan het aanspreekpunt kader!

lamp - bedenk

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met inspiratie en nuttige Chiro-info voor kader.