Chiro Railways

Chiro Railways

Voor alle Chiroleid(st)ers die ervan houden om er met de trein op uit te trekken, organiseren we Chiro Railways. Een 12-daagse treinreis door Europa! Tijdens deze reis spelen we spelletjes, snuiven we de plaatselijke cultuur op en ontmoeten we andere Europese jeugdbewegingen.

Wanneer?

In de zomer van 2022 kan je ons terugvinden op de Internationale Kampgrond van Krinkel! Hierdoor zal er dit jaar geen Chiro Railways plaatsvinden. Maar niet getreurd, je schrijft je toch gewoon in voor een Internationale Krinkelervaring?! 
Interesse? Stuur een mailtje naar internationaal@chiro.be en we houden je op de hoogte!

Wie?

Enkel leiding en kadervrijwilligers kunnen deelnemen aan Chiro Railways. Ben je jonger dan 18 bij vertrek, dan heb je ook een attest met toestemming van je ouders nodig (schrijf je in en ben je jonger dan 18, dan sturen we je het juiste formulier tijdig door).

Waar?

Door welke landen we reizen, houden we graag geheim tot op de laatste knip. Er is dus maar één manier om dat te weten te komen! Eén ding is zeker: elke editie draait steevast uit op een onvergetelijk avontuur!

Kostprijs

De prijs voor Chiro Railways varieert naargelang het aantal deelnemers en de landen die bezocht worden. De kostprijs is inclusief overnachtingen, maaltijden en treintickets.

Hoe inschrijven?

Er kan niet meer dan 1 persoon per Chirogroep inschrijven. Als een tweede persoon van je groep zich wilt inschrijven, komt hij of zij op de wachtlijst terecht.