RANFTTREFFEN 2021 IS GEANNULEERD WEGENS CORONA.

Ranfttreffen

Een nachtelijke trektocht door de (besneeuwde) Zwitserse bergen, in short of rokje. Zwitserse workshops en een gezellig treffen voor een sfeervol bezinningsmomentje in de Ranftvallei. Alleen Chiromensen kunnen dat bedenken! Ook dit jaar trekken we met een twintigtal Chiroleiders en –leidsters naar Zwitserland voor het ‘Ranfttreffen’ van de jeugdbeweging Jubla. Sfeer verzekerd!

Wanneer?

De volgende editie van Ranfttreffen zal plaatsvinden op zaterdag 18 december. We vertrekken in België op vrijdag 17 december, ten laatste om 19 uur. Zondag reizen we terug huiswaarts zodat we zondagavond terug aankomen op onze vertrekplaatsen. 

Wie? 

Alle meerderjarige leiding is welkom om deel te nemen. In onze busjes is er plaats voor  22 personen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden vullen we onze busjes graag helemaal op.

Corona?

Omwille van de extra maatregelen rond het Coronavirus kan je enkel deelnemen aan Ranfttreffen als je volledig gevaccineerd bent. We vragen je om je vaccinatiebewijs ten allen tijden bij je te hebben tijdens de trip. 
We blijven de situatie actief opvolgen en zullen eventuele veranderingen of extra maatregelen zo snel mogelijk communiceren. 

Kostprijs

Om mee te kunnen naar de Zwitserse bergen vragen we 60 euro. Deze prijs omvat alle kosten voor het vervoer van en naar Ranfttreffen. In Zwitserland zelf betaalt iedereen nog eens 40 Zwitserse Frank aan de organisatie zelf. Dit bedrag omvat alle kosten voor het verblijf, het eten en de deelname aan de tocht. Ja kan er voor kiezen om die 40 ZF op voorhand aan te vragen bij je bank of ter plekke af te halen in Zwitserland.

Hoe inschrijven? 

De inschrijvingen openen op 11 november 2021 om 20u00.

Vul het onderstaande formulier in. Betaal binnen de 7 dagen na inschrijving 60 euro op volgend rekeningnummer: 'BE10 7895 1157 6604' met als mededeling 'Ranfttreffen 2021- naam deelnemer'

First come, first served! De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!