Ranfttreffen

Ranfttreffen

VOLZET! Een nachtelijke trektocht door de besneeuwde Zwitserse bergen, in short of rokje. Zwitserse workshops en een gezellig treffen voor een sfeervol bezinningsmomentje in de Ranftvallei. Alleen Chiromensen kunnen dat bedenken! Ook dit jaar trekken we met een twintigtal Chiroleiders en -leidsters naar Zwitserland voor het 'Ranfttreffen' van de jeugdbeweging Jubla. Sfeer verzekerd! 

Wanneer?

20 tot 22 december 2019

Wie? 

Leiding is welkom om deel te nemen. Per bus zijn er 9 plaatsen beschikbaar en die vullen we graag zo veel mogelijk, zodat de kosten laag gehouden kunnen worden. Er is een maximum van 2 busjes. 

Waar? 

De nachtelijke tocht - het eigenlijke Ranfttreffen - vindt plaats in de Ranftvallei nabij Sachseln. Met de hele groep maak je overdag ook een uitstapje naar het pittoreske Luzern. 

De opstapplaatsen voor de busjes zullen later meegedeeld worden. (Vorig jaar: Gent, Antwerpen) 

Kostprijs

We vragen om 85 euro over te schrijven. Dit dekt de kosten van de busjes, de brandstof en de tol. Ter plekke betalen we nog 35 euro voor het verblijf, het eten en onze deelname aan de tocht. 

Hoe inschrijven? 

Vul het onderstaande formulier in. Betaal binnen de 7 dagen na inschrijving 85 euro op volgend rekeningnummer: 'BE10 7895 1157 6604' met mededeling 'Ranfttreffen 2019 - naam deelnemer'

First come, first served! De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij! --> VOLZET!!