Weekends DAA

Weekends DAA

DAA-weekends en corona

Bij code oranje en rood organiseren we geen weekends. Bij code groen en geel kan het wel!

Maatregelen bij code geel 

De begeleiders dragen een mondmasker of houden afstand. We ontsmetten het materiaal dat we gebruiken en wassen/ontsmetten onze handen vaak. We passen onze weekends aan om intensief fysiek contact te vermijden. Deelnemers aan dragen ook een mondmasker indien nodig. 

Is het weekend voor +18-jarigen? Dan slapen en eten we steeds op afstand. 

Vraag zeker een weekend aan! We volgen de situatie op de voet en communiceren met jullie over de maatregelen. 

De Dienst Avontuurlijke Activiteiten biedt enkele weekends aan. Je wordt ondergedompeld in de natuur en werkt samen als één groep. Een ideale teambuilding dus! 

Om deze weekends aan te vragen, raden we je aan om dit ruim op tijd te doen (minstens drie maanden op voorhand) en meerdere weekends als optie door te geven.

Ardennenweekend

Een weekend stappen langs enkele woeste stukjes van de Ardennen, (bij)praten bij een gezellig kampvuur en slapen in tentjes. Het wordt geen kilometers vreten, maar wel een gevarieerde tocht door de bossen, zonder zware rugzak. Het is een sterke ervaring voor jezelf en je ploeg.

Teamweekend

Op dit ploegvormend weekend slaap je op een unieke locatie, breng je met je hele groep avontuurlijke opdrachten tot een goed einde en bedwing je een hoog touwenparcours. Geen eindeloze tocht maar een gezellig weekend waardoor je zin krijgt om er met je ploeg weer tegenaan te gaan!

Interesse? Vraag één van onze avontuurlijke weekends aan!

groep

Voor wie? 

  • Keti, aspi, leiding, kader

  • Aantal deelnemers: 8 tot 16

Augustus-september

Wanneer?

  • Je stelt zelf enkele data voor

  • Duur: vrijdagavond tot zondagmiddag

Euroteken

Prijs

  • €30 per persoon