Vonkende knutseltips

De beste knutseltips vind je altijd in De Banier. Zij zijn immers al 75 jaar lang de hofleverancier van onze prachtige jeugdbeweging. Ook De Banier liet zich dit jaar inspireren door het jaarthema.
In de loop van het werkjaar zullen ze vijf Vonkende knutseltips lanceren waar jullie mee aan de slag kunnen. Je zal ze telkens in alle winkels vinden maar ook op deze webpagina. Telkens  als er een nieuwe Vonkende knutseltip beschikbaar is, zal je die zeker ook via onze socialemediakanalen zien voorbijkomen!

Hier vind je binnenkort de eerste Vonkende knutseltip!

Vonkende knutseltip 1: een Vonkende sleutelhanger

Dit is een leuke knutseltip om op een Chironamiddag te maken. De jongste leden kunnen wellicht nog wat hulp gebruiken, maar vanaf 8 jaar kunnen leden volledig zelf aan de slag.

Maakten jullie toffe resultaten? Stuur een leuke foto door naar [email protected] en verover doorheen het werkjaar een plekje in de brievenbus-rubriek in Dubbelpunt!

Vonkende knutseltip 1 voorkant
Vonkende knutseltip 1 achterkant