Verbond Leuven

Wie zijn we?

Verbond Leuven, wie zijn dat? Een hoopje enthousiaste vrijwilligers die graag activiteiten organiseren, gewesten ondersteunen, cursussen organiseren, vergaderen, zelf eens lekker gek doen, nieuwe mensen leren kennen, de Grote Chiro mee vormgeven, luisteren naar gewesten en/of Chirogroepen met vragen, samen op weekend gaan, zelf vorming volgen,… Deze ploeg wordt ondersteund door Nele, beroepskracht bij de Chiro. Hierzo ons topteam: Pieter, Lien, Mart-Joren, Michiel, Freya, Debbie, Silke, Nele, Karen, Wouter, Jef, Stefanie, Dries, Ward en Mercedes.

Verbond Leuven

Gewesten

Verbond Leuven bestaat uit 6 Gewesten en in totaal zo’n 60 Chirogroepen. De 6 gewesten zijn Gewest Heuvelland, Gewest Demer & Dijle, Gewest Hageland, Gewest Suikerspin, Gewest Demerdal en Gewest Meerdaal. De gewesten zijn het eerste aanspreekpunt van lokale Chirogroepen, vanuit het verbond ondersteunen wij onze gewesten.

Jolé

Jolé is onze Leuvense studentenwerking, je portie Chiro tijdens de week! Voor actieve (oud-)chiroleiding, maar zeker ook voor mensen uit andere jeugdbewegingen of gewoon sympathisanten die eens willen komen meeproeven van zoveel rasecht (spel)plezier!

Daarnaast is Jolé ook de naam van het gebouw waar ons verbondslokaal is en waar ook enkele studenten op kot zitten. Ons verbondslokaal bevindt zich boven De Banier in Leuven: J.P. Minckelersstraat 30.

Op zoek naar een vergaderlokaal in Leuven? Dan ben je welkom in ons verbondslokaal . Jullie zijn meer dan welkom, maar reserveren is een must. Geef je reservatie door, liefst via e-mail aan [email protected] of [email protected]. Op die manier kan de reservatie vastgelegd worden op de kalender. Vrijwilligersploegen van de Chiro mogen gratis gebruik maken van ons lokaal, voor 'externen' vragen we 25 euro per half dagdeel.

Jolé