Social media Vrienden van de Chiro

Beheer de Facebookpagina van Vrienden van de Chiro

Vrienden van de Chiro zoekt:
Sociale media medewerker (M/V/X)

Vrienden van de Chiro is een netwerk voor alle mensen met een hart voor Chiro, dat waar nodig de Chiro een duwtje in de rug geeft. We willen iedereen die van Chiro houdt samenbrengen, activeren en informeren over Chiroland. We zijn er voor alle oud-leiders, oud-leidsters, oud-kaderleden en sympathisanten die zich verbonden voelen met de Chiro, ook al hebben ze hun actieve Chirojaren (ver) achter zich.

Heb jij:

• Feeling met sociale media?
  • Een warm hart voor Chiro?
  • Goesting in een engagement op jouw maat?

Antwoordde je drie keer volmondig ‘ja’? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! De Vrienden van de Chiro zijn op zoek naar een creatief brein voor hun sociale media (m/v/x).

Functie

• Je werkt nauw samen met de voorzitters en de beroepskracht van de Vrienden van de Chiro en de redactie van het ledenblad ‘Buitenband’.
  • Je kan overweg met de verschillende sociale mediakanalen en weet hoe advertenties werken (of je wil dit wel leren).
  • Je ziet het zitten om geregeld berichten op te stellen voor onze sociale mediakanalen.
  • Je houdt je ogen en oren open voor input voor onze berichten en kan deze omzetten in leuke posts.
  • Je wil mee nadenken over de digitale strategie van de Vrienden van de Chiro.
  • Je onderhoudt mee onze digitale community.

Wij bieden

• Een heleboel nieuwe Vrienden. Zo’n 2913 om precies te zijn.
  • Een engagement op jouw maat: je kan dit van thuis uit doen, op de momenten die jou passen, in je pyjama, op het toilet …
  • Enorm veel dankbaarheid en duizenden likes 😉
  • Een vergoeding voor je onkosten (dit is een vrijwilligersjob, geen betaalde functie).

We vragen je dit vacaturebericht te verspreiden naar iedereen die mogelijk interesse heeft.

Heb je bijkomende vragen? Je kans ons steeds bereiken op [email protected]

Heb jij interesse? Tof!

Laat hier je gegevens na en we nemen meteen contact met je op.