Roundabout

Roundabout

Wil jij je keti’s of aspi’s een onvergetelijk bivak met een internationaal tintje bezorgen? Organiseer dan een uitwisseling met collega’s van een jeugdbeweging uit Europa. De Dienst Internationale Activiteiten geeft je de nodige informatie en dan is het aan jullie om samen een fijn programma in mekaar te steken!

Roundabout is een uitwisseling. Wat doen Nederlandse jongeren op zondagmiddag? Luisteren Litouwers ook naar rock en elektro? Waarom hebben de Denen twee uniformen? Zoek samen de antwoorden en ontdek hoe anders en toch gelijk onze Europese partners zijn.

Geen schrik voor het onbekende? Proberen maar!

Wanneer?

Dat bepaal je zelf! Begin je met plannen aan de start van het werkjaar, dan mik je best op juli of augustus.

Wie?

Keti- en aspiploegen en hun leiding.

Waar?

Een Roundabout kan bijna overal in Europa. Via de Fimcap (de internationale overkoepelende organisatie van katholieke jeugdbewegingen) hebben we partners in ongeveer 12 Europese landen. 

Kostprijs

Via de Europese Commissie kun je subsidies krijgen voor een uitwisseling. In Vlaanderen dien je je aanvraag in bij Jint. De Dienst Internationale Activiteiten helpt je graag met je aanvraag. Denk er wel aan dat je je aanvraag op tijd moet indienen om in aanmerking te komen voor subsidies. Vraag het dus tijdig.

Hoe inschrijven?

Interesse om met je afdeling iets op poten te zetten? Stuur een e-mailtje naar internationaal@chiro.be