Promotips voor #iedereenmee

Promotips voor #iedereenmee

Via Iedereen Mee Op Kamp geef je kinderen die moeilijk de weg naar Chiro vinden de kans om mee te gaan op jouw kamp. Zij gaan dus niet vanzelf inschrijven. Met deze promotips overtuig je hen wel.

1. Flyers overal

Een goede flyer met alle praktische info op de juiste plaats doet wonderen. Daarom krijg je van de Chiro tot 500 flyers gratis. Je kan ze personaliseren. Zo voeg je het volgende makkelijk toe: informatie over proefzondagen, voor welke afdelingen, jullie kampdata, de contactpersoon, enz.

Bij inschrijving krijg je een kortingscode toegestuurd

Code kwijt? Mail imok@chiro.be.

 

2. Stel je voor bij andere organisaties

Hoe meer organisaties jullie project kennen, hoe groter de kans dat ze kinderen over jullie kamp vertellen. Gebruik deze handige invulfiche om jullie voor te stellen.

3. Via de Chirowebsite

Alle Chirogroepen die zich inschrijven voor Iedereen Mee Op Kamp verschijnen op de Chirosite. Zo is jullie deelname zichtbaar voor sociale organisaties en krijgen jullie nog een extra push van ons uit.

4. De gemeente of stad

Maak promo via meer gekende wegen: scholen, jeugddiensten, de dienst vrije tijd, de bibliotheek of een brievenbusronde. Zorg ervoor dat de stad of de gemeente op de hoogte is van jullie deelname aan Iedereen Mee Op Kamp.

5. In het straatbeeld

Naast de flyers zijn er vast nog tal van andere manieren om bekend te maken dat jullie je Chirokamp openstellen voor nieuwe kinderen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatselijk gemeenteblaadje, dat misschien wel door veel gezinnen gelezen wordt. Je kan ook een groot bord schilderen, posters maken voor op de jaarmarkt, enz.