Gezocht: redactiemedewerker Buitenband (m/v/x)

Schrijf mee aan het tijdschrift voor de Vrienden van de Chiro

Vrienden van de Chiro zoekt
vlotte pen met hart voor Chiro!

Vrienden van de Chiro is een netwerk voor alle mensen met een hart voor Chiro, dat waar nodig de Chiro een duwtje in de rug geeft. We willen iedereen die van Chiro houdt samenbrengen, activeren en informeren over Chiroland. We zijn er voor alle oud-leiders, oud-leidsters, oud-kaderleden en sympathisanten die zich verbonden voelen met de Chiro, ook al hebben ze hun actieve Chirojaren (ver) achter zich.

Heb jij:

• een vlotte pen?
  • een kloppend hart voor de Chiro?
  • goesting in een afgebakend engagement?

Antwoordde je drie keer volmondig ‘ja’? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! De Vrienden van de Chiro zijn op zoek naar nieuwe leden voor hun enthousiaste Buitenbandredactie (m/v/x).

Functie

• Je hebt een vlotte pen en feeling voor taal, en je denkt te weten hoe je de verschillende doelgroepen binnen de Vrienden van de Chiro kan boeien.
  • Je schrikt er niet voor terug om af en toe iemand op te bellen voor informatie of een interview.
  • Je denkt mee na over ons ledenmagazine ‘Buitenband’, dat twee keer per jaar verschijnt.
  • Je neemt deel aan de redactievergaderingen (vier keer per jaar).
  • Je hebt interesse in de Chiro, haar geschiedenis, de huidige werking en het bredere jeugdwerk, en kan dat vertalen in interessante artikels.
  • Je wil mee nadenken over hoe we ‘Buitenband’ inpassen in onze digitale strategie en je wil die strategie mee uitwerken.

Wij bieden

• Een heleboel nieuwe Vrienden. Zo’n 2900 om precies te zijn.
  • Een leuke samenwerking met de voorzitters, beroepskrachten en redactie van de Vrienden van de Chiro.
  • Een afgebakend engagement met enorm veel dankbaarheid 😉
  • Een vergoeding voor je onkosten (dit is een vrijwilligersjob, geen betaalde functie).

We vragen je dit vacaturebericht te verspreiden naar iedereen die mogelijk interesse heeft.

Heb je bijkomende vragen? Je kans ons altijd bereiken via [email protected].

Heb jij interesse? Tof!

Laat hier je gegevens achter en we nemen meteen contact met je op.