Haka's zijn zalige Chiroweekends
voor ervaren leiding

= 18 jaar (worden) en minstens 1 jaar leiding

Zin in een hoge dosis Chiro? Word op Haka leiding next level! Schrijf je in voor een of meerdere Haka-weekends naar keuze.

 

Hoe organiseer ik een onvergetelijk bivak? Hoe tover ik mijn leidingskring om tot een boeiende vergadering? Hoe pak ik moeilijke gesprekken met mijn medeleiding aan? Welke drempels zorgen ervoor dat we niet iedereen bereiken met onze Chirogroep? Wat moet ik doen met die medeleider die nooit aanwezig is op een opruimdag? 

Op Haka krijg je antwoorden op deze vragen, en nog veel meer. Haka-weekends zijn echte Chiroweekends! In de Chiro leren we door te doen en te spelen! Op Haka ontdek je superhandige Chirotips en leer je andere leidsters of leiders met een groot hart voor Chiro kennen. Bovendien kun je door drie weekends te volgen een officieel hoofdanimatorattest behalen! Wie wil dat nu niet op hun cv? 

 

 

"Word leiding next level ... dat leer je op Haka!"

"Zelf kunnen kiezen waarin je je verdiept: super gewoon. Ik koos voor 'bouwen aan een team', zodat ik helemaal voorbereid ben om volgend jaar groepsleiding te worden."

"Haka geeft je een BOOST! Na je drie weekends ben je helemaal klaar voor dat extra beetje verantwoordelijkheid."

Icoon spelen

Beleef pure
Chiromomenten met
leiding uit heel Vlaanderen

Lampje icoon

Ontdek waardevolle
Chirokennis en hoofdanimatorskills

Attest

Krijg een officieel
attest Hoofdanimator
in het Jeugdwerk!

Kies jouw Haka-weekend

Haka 1

Op Haka 1 maak je kennis met tal van thema's die je nodig hebt als je net dat tikkeltje meer verantwoordelijkheid wilt opnemen in je Chiro-groep. 

 

Themaweekends Haka 2

Er zijn vijf themaweekends! Zo kan jij je hoofdanimatortraject samenstellen op maat!  Kom hier te weten welke thema's jij kan kiezen!

 

Haka 3

Op het laatste Haka-weekend bouw je verder op de ervaringen van de vorige twee weekends. We hebben het over coaching en over een projectplan opstellen. 

 

Alles over Haka