Wat is Organisfeer?

Bij de organisatie van een Chiro-evenement heb je het beste aandacht voor zowel het groepsproces als voor een degelijk plan van aanpak. Wil je dat goed managen, dan moet je je oren en ogen goed openhouden. Op Organisfeer gaan we daar dieper op in en verdiepen we ons in de wereld van het organiseren met een stevige portie sfeer en teambuilding

Na Organisfeer

… weet je voor ieder evenement een plan van aanpak op te maken 
... kan je het proces van idee tot evenement managen in alle facetten 
… weet je als geen ander hoe groeiprocessen in elkaar zitten en hoe je ervoor kan zorgen dat iedereen kan participeren.  
… zorg je ervoor dat iedereen betrokken blijft en kan groeien in zijn/haar rol 
… maak je van ieder evenement een sfeervolle editie met de drive om aan het volgende evenement te starten
...ben je op de hoogte van allerlei regelgeving die je nodig hebt om een evenement te organiseren (herbruikbare bekers, Unisono, geluidsnormen,...)

 

Wat staat je te wachten? 

Enkele getuigenissen

Hoe fuif je zo verantwoord mogelijk?

“Onze vorige fuif beslisten we om naast de gewoonlijke cocktails ook een alcoholvrij aanbod te voorzien. Al na 3 uur fuiven was die helemaal uitverkocht en moesten we naar de nachtwinkel om een nieuwe portie te maken!” – Bob. 

Hoe maak je van een groep een ploeg?

In de aanloop naar het kamp lopen kleine frustraties soms hoog op, met soms zeer jammerlijke gevolgen. Vorig jaar beslisten we daarom om twee weken op voorhand nog een tussentijdse evaluatie te organiseren, gekoppeld aan een ontspannende LK. We haalden hier allemaal een enorme boost uit met een knaller van een kamp als resultaat! – Sam en Tim. 

Wat als het misgaat?

“Marco: Tot in de puntjes hadden we ons rakwiweekendje voorbereid, maar toch bleke sommige omstandigheden onvoorzien. -Elke: “Enkele grote windstoten en heel de kampplaats lag aan diggelen.” Ongelukken gebeuren soms buiten je bereik, maar hoe je ermee omgaat heb je wel zelf in handen. Ontdek op Organisfeer hoe om te gaan met crisissituaties.

Praktisch

Van 12 tot 14 maart 2021 in Waasmunster

Heidepark, Waasmunster

€59,50 voor het hele weekend

Korting mogelijk via sociaal tarief

We houden rekening met je etensvoorkeuren. 

 

Bouwen aan een team is een deel van Haka

Hakaweekends zijn weekends voor ervaren Chiroleiding. Je kan er echt even terug lid zijn, maar ondertussen word je ondergedompeld in één of meerdere thema’s. Op Haka ontdek je superhandige Chirotips en leert andere leidsters of leiders met een groot hart voor Chiro kennen. Bovendien kun je door drie weekends te volgen een officieel hoofdanimatorattest behalen!