De Spelenclub

De Spelenclub

De Spelenclub

 

Elke maand valt Dubbelpunt in je mailbox of je brievenbus. Blader jij dan ook meteen door naar de afdelingspagina's om te kijken welke leuke spelen je met je leden kan doen? Onze enthousiaste vrijwilligers van de Spelenclub zorgen dat die pagina's er zijn en dat jij weer verse inspiratie hebt voor op zondag. 

De Spelenclub maakt samen met het Afdelingscafé deel uit van de Afdelingscommissie. Samen zorgen we voor het uitbouwen, ondersteunen en levend houden van de afdelingswerking op alle niveaus. 

 

Wat doen we? 

Elke maand verschijnen er zes spelen in Dubbelpunt, voor elke afdeling eentje. Op de vergaderingen verdelen we wie welk spel bedenkt en brainstormen we al eens samen. 

Ieder jaar brengen we ook vier afdelingsspelen uit. De leiding van de vier jongste groepen krijgt een spel opgestuurd dat volledig uitgewerkt is en met het nodige materiaal erbij. We werken in kleine groepjes om dit te realiseren. 

 

Kom erbij!

Ben jij een creatieve geest? Hou je ervan om de meest zotte spelen te bedenken? Wil jij jouw creaties in Dubbelpunt zien pronken? 

Wat moet je nog weten? 

  • We vergaderen ongeveer 1x per maand.
  • We koken samen voor de vergadering. Wie zin heeft kan mee eten. 
  • De leden van de Spelenclub kiezen in welke stad we vergaderen zodat het voor iedereen makkelijk bereikbaar is. 

Heb je interesse? Of nog vragen? Laat ons zeker iets weten!