Win gepersonaliseerde Chirokleren voor jullie leidingsploeg!

Chirokleren uit De Banier kopen en bedrukken met jullie persoonlijke groepslogo kan al langer en aan een voordelige prijs. Maar nu kan de leidingsploeg dit ook winnen! Doe mee met de wedstrijd en maak kans op gepersonaliseerde Chirokleren voor de hele leidingsploeg.

kalender

De wedstrijd loopt van 23 april tem 23 mei 2021.
Elke leidingsploeg mag 1 inzending sturen!

vlieger

Maak, knutsel, film, zing, ... iets en overtuig zo de jury waarom jullie leidingsploeg moet winnen!

trofee

Win gepersonaliseerde Chirokleren (truien, T-shirts, topjes, enz.) ter waarde van € 750!

Hoe deelnemen?

Hoe winnen?

Doe, zing, knutsel, maak, film, ... iets en overtuig de jury waarom jullie leidingsploeg moet winnen.

Jullie kiezen volledig zelf wat de inzending is. Een zelfgemaakt lied? Een vermelding op de radio? Een sublieme foto? Het kan allemaal!* Steek met de leidingsploeg de koppen bij elkaar en kom tot een creatief, origineel en Chiro-minded idee!

Elke leidingsploeg kan 1 keer deelnemen en dus 1 inzending sturen.

Alle info en voorwaarden zijn te vinden in het wedstrijdreglement!

*Uiteraard moet er wel rekening gehouden worden met de corona-maatregelen. Hou het dus veilig!

Wat valt er te winnen?

Gloednieuwe truien, T-shirts, topjes, hoodies, polo's of marcellekes uit De Banier, bedrukt met een logo of naam of slogan naar keuze. Een combinatie van kledingstukken is ook mogelijk. En dit ter waarde van € 750.
Belangrijk: je kan ook gedragen Chirokleren laten bedrukken!

Concreet

Stuur je inzending voor zondag 23 mei om 22 uur in via de Facebookpagina van De Banier (Chirowinkels De Banier) of Instagram (de.banier).

En dan?

Begin juni contacteren we de winnende leidingsploeg met het goede nieuws. Dan kiest de leidingsploeg in overleg met De Banier welke kledingstukken zij willen bedrukken en met welke bedrukking. In de zomer zijn de gepersonaliseerde Chirokleren klaar en zal de leidingsploeg in het nieuw gestoken worden. Van deze make-over zal door de Videoredactie een filmpje gemaakt worden.

Niet gewonnen? Of geen zin om mee te doen aan de wedstrijd?

Niet getreurd, je kan op eigen houtje Chirokleren bedrukken met je eigen slogan of logo. Zo sla je twee vliegen in één klap: je toont dat je trots bent om bij de Chiro te zijn, én je laat zien bij welke Chirogroep je hoort.

Het is mogelijk om een combinatie te maken van hoodies, truien, T-shirts, polo's, topjes en marcellekes, zolang het maar over minstens 10 stuks gaat! We bedrukken ook met plezier al gedragen Chirokleren, zo hoeft niet iedereen voor een bedrukking een nieuw kledingstuk aan te kopen.

Alle info is te vinden op debanier.be/personaliseer.

bedrukte sweater

Logo en/of naam van je Chirogroep!

bedrukte hoodies

Drukoppervlak op de rug is 30 x 30 cm.
Keuze uit 1 of 2 drukkleuren.

euroteken

Prijs kledingstuk + € 1 per drukkleur.
Instelkost per kleur is € 20.