Spel van de maand: talentenshow

De talentenshow 

Hoe ontdek je het beste wie het meest unieke talent heeft? Juist ja: een talentenshow! Geen betere manier dan de proef op de som te nemen met de volgende uitdagingen. 

 

Acteertalent 

Zo zal Pictionary tonen wie het beste kan acteren. Je krijgt hier individueel punten. Je zal ook enkel punten krijgen als je alles zelf uitbeeldt. 

 

De grootste mond 

Om te weten wie er de grootste mond heeft (letterlijk), kan je een flan-zuigwedstrijd houden! Wie kan er het snelste twee flans opzuigen? 

 

Behendigheid 

Voor de volgende opdracht moet de groep telkens in een cirkel rond één speler gaan staan. De speler die als snelste uit de cirkel ontsnapt, wint dit spel. Maak het elkaar zo moeilijk mogelijk, maar wel liefst zonder een bezoek aan het ziekenhuis! 😉 

 

De lenigste 

Voor de volgende opdracht heb je knikkers nodig. Zorg voor een leuk parcours waarbij iedereen minstens twee keer moet tuimelen. Elke speler krijgt tien knikkers die je in je zakken steekt. De speler die het meeste knikkers overhoudt na het parcours wint. Om het wat moeilijker te maken kan je er een tijdslimiet op zetten. 

Nog niet uitgespeeld? Verzin enkele gelijkaardige opdrachten! 

 

Einde van het spel 

Oké, iedereen ontdekte ondertussen welk talent wel of niet bij hen past. Tijd om die talenten te showen in een grootse show. Stel een jury samen, bijvoorbeeld je leiding of random voorbijgangers. Tijd om een unieke outfit te zoeken of te maken en je talent te showen aan de wereld!