Tandem

Coronaproof op Tandem!

In code rood kan Tandem niet door gaan! 
De Tandem op 27/2 wordt geannuleerd en gaat dus niet door.

Om onze Tandem veilig te organiseren, zullen we de jeugdwerkregels voor 18+ volgen. Dat wil zeggen dat de volledige cursus van op veilige afstand (1,5m) zal moet gebeuren. Ook zullen mondmaskers gedragen moeten worden, wanneer die afstand niet gegarandeerd kan worden. Er zullen ook heel wat hygiënemaatregelen genomen worden. Net zoals bij leidingsactiviteiten dus. Laat dat je dus zeker niet tegenhouden om in te schrijven!

Ben je ziek of heb je een hoog risico contact gehad met een besmet persoon, dan mag je niet mee op tandem! 

Hét inspiratiemoment voor VB's en Groepsleiding

Wij zien Groepsleiding en VB als een goed geolied team. Jullie trekken aan hetzelfde zeel, dus ontvangen we jullie ook graag als team op Tandem. Het is een Chirodag vol inspiratie en informatie. Je ontmoet heel wat interessante mensen waarmee je kan uitwisselen. De hele dag wordt overgoten met een tof Chirosausje.

uitwisseling

Wissel uit met andere VB's en Groepsleiding

workshops

Volg interessante workshops

test

Ontdek welke commissies en diensten in de Chiro jou kunnen helpen

Op het programma

1) Chiromarkt

Maak kennis met de Grote Chiro. De diensten en commissies van de Chiro op een rijtje, zo weet je meteen wat er leeft in Chiroland en waar je terecht kan met je vragen. Tijdens het marktje kan wie wil ook deelnemen aan ultrakorte workshops en gezellig koffiekletsen.

2) Wandeling

We maken een interactieve wandeling op basis van het jaarthema OnvoorSPELbaar.. Uitwisseling met collega VB's en groepsleiding en straffe getuigenissen wisselen elkaar af. 

3) Workshops

Kies voor de workshop die het best bij jou past.

 • Ik als VB / GL / Tandem
  We gaan op zoek naar jouw eigen doel als VB/GL en hoe je dat wil bereiken. Hoe kijk jij aan tegen het Groepsleiding- of VB-schap? Aan de hand van voorbeelden en stellingen leer je jezelf als VB/GL nog beter kennen. Hoe is de verhouding tussen groepsleiding of VB en de groep? Hoe tik je iemand op de vingers? Of geef je liever een schouderklopje?
 • Ik als VB op kamp
  Een eerste keer op kamp als VB is altijd spannend. Welke verwachtingen zijn er? Wat doe ik? Wat kan ik beter niet doen? Ervaren VB's delen graag hun ervaringen met jou en nemen je mee op sleeptouw.
 • Sfeer in bubbels 
  Bubbels, bubbels en nog meer bubbels! Hoe ga je als Chiro om met verschillende bubbels? Welke impact heeft dit op de leidingsploeg en de groepssfeer. Hoe speel je hier als GL/VB  op in? Hoe hou je iedereen betrokken? Aan de hand van een spel gaan we hier verder op in.

Waar en Wanneer?

 

 • Zondag 8 november 2020
  De Kalei, Lieve Moenssenlaan 1, 3650 Dilsen-Stokkem
 • Zaterdag 12 december 2020
  Heibrand, Wijngaardstraat 32, 2390 Westmalle
 • Zaterdag 27 februari 2021
  Heidepark, Ommegangsdreef 63, 9250 Waasmunster

 

Telkens van 9u45 tot 17u00.

Inschrijven kan vanaf 1 september.

Voor Wie?

 

Wij zien Groepsleiding en VB als een goed geolied team. Jullie trekken aan hetzelfde zeel, dus ontvangen we jullie ook graag als team op Tandem.

Natuurlijk zijn ook groepsleiding en VB's afzonderlijk van harte uitgenodigd!

Prijs

24,50 euro

Vroegboekkorting!
Schrijf in voor 2 weken voor de start van Tandem en betaal slechts 17 euro!

Met het bewijs van deelname kun je het cursusbedrag volledig of gedeeltelijk terugbetaald krijgen van je gemeente. Hier kun je opzoeken hoeveel jouw gemeente terugbetaalt.
**Personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming kunnen voor de helft van de prijs mee.