*Update: Zoals jullie al vernomen hebben is Klimop 2020 afgelast omwille van de stijgende coronacijfers. Om jullie veiligheid te garanderen en mede de stijgende cijfers in te dijken zal Klimop dus niet door gaan. Je inschrijvingsgeld zal volledig terugbetaald worden op de rekening waarmee je betaald hebt. Heb je vragen? Contacteer dan [email protected]

Klimop is een tweejaarlijks buitenlands kamp voor leiding en gewesters uit verbond Antwerpen. Dat bivak is de kers op de taart na een heel jaar eindeloze inzet en enthousiasme. We trekken eropuit met een hoop Chirovolk, voor ongeziene spelen, verbluffende tochten en hilarische avonden. En dat allemaal in een prachtig buitenlands decor. 

De voorbije jaren trokken we onder andere naar Italië & Slovenië, Corsica en Zweden. Foto's daarvan kan je bekijken op de Facebookpagina van verbond Antwerpen.  

Icoon spelen

Ga 6 dagen op stap met een hoop Chirovolk

plaats

Ontdek de mooiste plekjes van het IJsselmeer

februari-maart

Trek de de zee op en ga op zoek naar avontuur

WAAR? 

In de zomer van 2020 trekken we met ons mobiel kampterrein naar het mooie Nederland in de omgeving van het IJsselmeer.

WIE?

Klimop is enkel voor leiding en gewesters uit verbond Antwerpen. 

WANNEER? 

Klimop 2020 vindt plaats van zondag 16 augustus in de middag tot vrijdag 21 augustus in de namiddag. De vertrekplaats wordt later nog toegelicht.

PRIJS

*Update: Zoals jullie al vernomen hebben is Klimop 2020 afgelast. In de loop van de dagen zullen jullie je inschrijvingsgeld volledig terug betaald krijgen op de rekening waarmee je gestort hebt. Heb je vragen? Contacteer dan [email protected]

In totaal kost Klimop 320 euro. Bij je inschrijving betaal je een voorschot van 150 euro en de rest betaal je later.  Als je in aanmerking komt voor een verhoogde tegemoetkoming vul je bij inschrijving je code daarvoor in en bedraagt het voorschot 75 euro. 

Uitschrijven kan tot uiterst 10 juli, en enkel met een geldige reden zoals herexamens.

MEER INFO? 

We zijn volop terug aan de gang met voorbereidingen en met deze aan te passen aan de corona-maatregelen.

Meer info wordt verstuurt met de deelnemersbrief.