Klimop is een tweejaarlijks buitenlands kamp voor leiding en gewesters uit verbond Antwerpen. Dit bivak is de kers op de taart na een heel jaar eindeloze inzet en enthousiasme. We trekken erop uit met een hoop Chirovolk voor ongeziene spelen, verbluffende tochten en hilarische avonden én dat allemaal in een prachtige buitenlands decor. 

De voorbije jaren trokken we onder andere naar Italië & Slovenië, Corsica en Zweden. Foto's daarvan kan je bekijken op de Facebookpagina van verbond Antwerpen.  

Icoon spelen

Ga 12 dagen op stap met een hoop Chirovolk

Wereldbol

Ontdek de mooiste plekjes van Kroatië

februari-maart

Trek de natuur in en ga op zoek naar het avontuur

WAAR? 

In de zomer van 2020 trekken we naar het prachtige Kroatië. Stranden, meren, bergen, cultureel erfgoed en een heerlijke keuken. Dat is wat dit land je allemaal te bieden heeft. 

WIE?

Klimop is enkel voor leiding en gewesters uit verbond Antwerpen. 

WANNEER? 

Klimop 2020 gaat door van 14 augustus tot en met 25 augustus. We vertrekken de 14de om 20u op de parking van de AVEVE in Merksem (Winkelstap) en komen de 25ste in de loop van de namiddag daar ook weer aan. 

PRIJS

In totaal kost Klimop 375 euro. Bij je inschrijving betaal je een voorschot van 150 euro en de rest betaal je later. Als je in aanmerking komt voor een verhoogde tegemoetkoming dan vul je bij inschrijving je code daarvoor in en is het voorschot 75 euro. 

MEER INFO? 

Kom al wat geheimen te weten over dit fantastisch avontuur op de infoavond. Die gaat door op zaterdag 16 mei om 19u, kipdorp 24 in Antwerpen. 

Vraag alvast je Europese ziekteverzekeringskaart aan. Dit kan je doen bij je eigen mutualiteit.