Een weekend vol workshops en inspiratie om je ideeën voor spelen en activiteiten aan te wakkeren

Zijn je ideeën voor een zalige Chironamiddag wat uitgeblust? Niet erg! Tijdens Activiteitenvuur wakkeren we jouw creativiteit weer aan. Van 19 tot 21 april 2024!

Activiteitenvuur is een weekend voor (kader)leiding waarop je gegarandeerd dingen doet die je nog nooit hebt gedaan. Je eigen laag touwenparcours bouwen, improvisatietechnieken uittesten, spelletjes uit andere landen spelen, Chiroliedjes aanleren en nog zoveel meer. Je stelt zelf een deel van het programma samen door te kiezen uit een bepaald type workshops: avontuurlijk of creatief. Kortom: inspiratie a volonté

driehoek sjorren

“Activiteitenvuur wordt echt hét weekend om je skills als leiding aan te scherpen!”Merel, bedenker Activiteitenvuur

Praktisch

  • 19 tot 21 april 2024
  • De Karmel Brugge

Stel je eigen programma samen

Tijdens het weekend voorzien we een viertal workshopmomenten. Voor die momenten kan je kiezen tussen avontuurlijke workshops of creatieve workshops.

 

Laat je inspireren!

Tijdens Activiteitenvuur kan je proeven van het aanbod van de themagroep Samen Doen. Bierbakklimmen, spelen met scheerschuim of een spel verzinnen met behulp van chocotofs? Je beleeft sowieso gekke momenten.

“Na dit weekend kan je niet anders dan met keiveel ideeën naar huis gaan.” – Jelle, bedenker Activiteitenvuur

Chiroleiding speelt limbo

Kies zelf je workshops!

Naast het vaste aanbod tijdens Activiteitenvuur zijn er ook vier workshopmomenten voorzien. Aan jou de keuze welk type workshops je volgt.

Avontuurlijke workshop tijdens Krinkel

Avontuurlijke workshops

Kies je voor avontuurlijke workshops? Dan nemen we je mee in de wereld van de avontuurlijke activiteiten: sjorren, vuur maken, tochttechnieken, enzovoort. En dat allemaal met een vleugje teambuilding erbij.

verkleedpartij op Krinkel

Creatieve workshops

Dit aanbod is perfect voor leiding die graag wat buiten de lijntjes kleurt. Van spelen met gek materiaal tot technieken uit het improvisatietheater toepassen tijdens een Chironamiddag. Ooit al eens een spel gemaakt op basis van geluid? Dit is je kans!

“Je probeert er gegarandeerd dingen uit die je nog nooit voordien deed.”Siel, bedenker Activiteitenvuur

Twee ploegen aan het zaklopen in big bags

Doe keiveel inspiratie op!

Tijdens Activiteitenvuur leer je klassieke spelletjes pimpen en test je spelen van over de hele wereld uit. Je ontdekt er nieuwe methodieken om muziek aan te leren en hoe je met stoelen een superleuk spel kan maken. Kortom: je doet er dingen die je nog nooit eerder deed in je Chirocarrière.