Werkgroep Jaarthema

Werkgroep Jaarthema

Ontdekt hier wat de werkgroep jaarthema zoals doet!

Jaloers op de personen die mee het jaarthema bedacht hebben?

 

Terecht! :) Maar geen nood! Ook jij kan hier aan meewerken!

De werkgroep jaarthema, hoe werkt het? 

Elk jaar werkt een groep vrijwilligers het jaarthema van het komende werkjaar uit. We vergaderen ongeveer 1 keer per maand (sept - juni). Waar en wanneer? Dat kiezen we zelf! Samen bepalen we op basis van de visietekst die door de Chiroraad werd geschreven hoe we het jaarthema willen vormgeven. Wil je graag een Eenhoorn of net een Ruimtebewoner als figuurtje. Of net helemaal geen figuurtje, maar iets totaal anders? Jij beslist mee!

 

Wie?

Iedereen die goesting heeft om met het jaarthema aan de slag te gaan, is welkom in de werkgroep jaarthema. Leiding, oud-leiding, ... allemaal welkom!

Ben je goed in het uitdenken van acties, creatief genoeg om een figuurtje te bedenken, een muzikaal talent dat zo een jaarthemalied uit de mouw kan schudden of gewoon iemand met veel interesse en kennis over een bepaald thema (dat toevallig dan ook het jaarthema is), ... het maakt allemaal niet uit. We kunnen je zeker gebruiken!

 

Werkjaar 2020 - 2021

Dit jaar werken we een heel jaar aan het jaarthema van volgend jaar, een klein geheim dus nog. Maar aangezien het ook steeds wel interessant is om te weten met welk thema we aan de slag gaan, krijg je hier een tipje van de sluier: het volgende jaarthema zal gaan over 'Vonken'. 

UPDATE: Momenteel zijn we al met een werkgroep gestart aan 'Vonken'. Uiteraard zijn er altijd extra enthousiaste mensen welkom dus laat ons gerust iets weten en kom langs op de volgende vergadering.

 

Goesting om mee te doen?