Wegbeschrijving Roeselare

Wegbeschrijving Roeselare

TREIN


Neem de trein tot in Roeselare. Van daar is het secretariaat nog een vijftal minuten stappen.


AUTO


Je kan Merelzang vlot bereiken met de auto. 's Avonds (vanaf 18 uur) en op zondag kan je gratis voor de deur parkeren. Overdag kost parkeren bij het secretariaat je schandalig veel geld en moet je om de twee uur een nieuw parkeerticketje leggen. Dat raden we dus niet aan.


Hieronder vind je de goedkoopste maar beperkte parkeermogelijkheden dichtbij.


Aan de kaai


Daar zijn een 60-tal gratis parkeerplaatsen ‘aan de kop van de vaart’. Gps-adres: Kaaistraat 17 of Trakelweg 67.
Kaaistraat: rij via de autostrade en neem afrit 7 Roeselare Haven – Izegem. Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf, je rijdt nu op de Graankaai. Neem aan het rondpunt de tweede afslag. Na anderhalve kilometer kom je opnieuw aan een rotonde, neem ook daar de tweede afslag. Blijf de weg rechtdoor volgen, je komt aan de kop van de vaart terecht.
Trakelweg: volg de routebeschrijving van hierboven. In plaats van de weg rechtdoor te volgen, ga je aan het kruispunt (met de lichten) naar links en meteen weer de eerste naar rechts. Je zit nu aan de andere kant van het water. Dat is de Trakelweg.


De Moermanparking


Daar vind je een 200-tal betalende parkeerplaatsen. Je betaalt € 1,25 per uur, met een maximum van € 6 voor een hele dag (betaal je ergens op straat in Roeselare, dan ben je minstens het dubbele kwijt). Gps-adres: Cichoreistraat 37.
Rij via de autostrade en neem afrit 7 Roeselare Haven – Izegem. Aan het einde van de afrit sla je rechtsaf, je rijdt nu op de Graankaai. Neem aan het rondpunt de tweede afslag. Na anderhalve kilometer kom je opnieuw aan een rotonde, neem ook daar de tweede afslag. Blijf de weg rechtdoor volgen tot je aan een kruispunt (met lichten) komt. Sla daar rechtsaf. Je volgt die weg tot aan de rode lichten, ga daar linksaf op de Ardooisesteenweg. Volg die weg, ze buigt rechts af voor het stationsplein. Je komt daarna op een rondpunt, neem de tweede afslag. Ga aan de lichten rechtdoor en neem de volgende straat rechtsaf. Op het einde van de straat sla je linksaf, je bevindt je nu in de Cichoreistraat. Een beetje verder is de ingang van de parking.