Wegbeschrijving naar Antwerpen

Wegbeschrijving naar Antwerpen

Er zijn verschillende mogelijkheden om het secretariaat te bereiken, maar aangezien dat in het centrum ligt, is de auto niet ideaal. Het makkelijkste is de trein.

 

TREIN

Neem de trein tot Antwerpen-Centraal. Van daar is het nog 10 minuten stappen.

 

AUTO + OPENBAAR VERVOER

Op straat en in de parkings wordt parkeren al snel heel duur in Antwerpen. Gelukkig zijn er alternatieven.

Kom je van Oost- of West-Vlaanderen?


Parkeer je auto aan de rand van Antwerpen in Melsele of Linkeroever en doe het laatste stuk met het openbaar vervoer.
Parkeer aan halte P+R Melsele (Vendoorn 1, 9120 Melsele) en neem daar tram 3 richting Merksem. Afstappen aan halte Meir. Van daar is het nog 8 min stappen.

OF
Parkeer aan halte P+R Linkeroever (Blancefloerlaan, 2050 Antwerpen) en neem daar tram 3 richting Merksem, tram 5 richting Wijnegem, tram 9 richting Silsburg of tram 15 richting Boechout. Afstappen aan halte Meir. Dan is het nog 8 min stappen.


Kom je van de Kempen of Limburg?


Parkeer je auto aan de rand van Antwerpen in Wommelgem of Merksem en doe het laatste stuk met het openbaar vervoer.
Parkeer aan halte P+R Wommelgem (rond punt, afrit Wommelgem E313) en neem daar tram 8 richting Zuid. Afstappen aan halte Astrid. Dan nog 10 minuten stappen.

OF
Parkeer aan halte P+R Merksem (Bredabaan, 2170 Merksem) en neem daar tram 3 richting Linkeroever. Afstappen aan halte Meir. Dan nog 8 minuten stappen.


Kom je van Mechelen/Vlaams-Brabant?


Parkeer je auto aan de rand van Antwerpen en doe het laatste stuk met het openbaar vervoer.
Parkeer aan halte P+R Olympiade (Kruishofstraat, 2020 Antwerpen) en neem daar tram 6 richting Luchtbal. Afstappen aan halte Diamant/Astrid. Dan nog 10 min stappen.

OF
Parkeer aan halte P+R Schoonselhof (Krijgsbaan, 2660 Hoboken) en neem daar tram 10 richting Wijnegem. Afstappen aan halte Astrid. Dan nog 10 min stappen.

Voor meer info: surf naar https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/auto-taxi/park-and-ride

AUTO OP DE PARKING


Je kan parkeren op ons nationaal secretariaat, maar er is beperkte parkeerplaats. Op drukke vergaderdagen is het daarom moeilijk om een plek te bemachtigen. Rijd je op de parking, zet je dan zo ver mogelijk naar voren.
Tussen 20 en 22.30 uur storen we andere vergaderingen niet om auto's op de parking te verzetten. Wie vroeger dan 22.30 uur wil vertrekken, kan het beste géén gebruik maken van de parking. Ben je vroeg klaar met vergaderen, dan kan je even vastzitten. Check vooraf bij je beroepskracht of er veel vergaderingen zijn.


Parkeergarage


In Antwerpen zijn er verschillende Q-Parks waar je je auto kan achterlaten. Meer info over die parkeergarages vind je hier:q-park.be/nl-be/parkeren/antwerpen.