Chiro in de stad

0

Wist jij dat er ook in de steden Chiro’s actief zijn? Tussen de hoge gebouwen en vele activiteiten vallen ze niet altijd zo op, maar ze brengen wel leven in de stad! Wil je de Chiro’s in de stad ontdekken? Wil je meer weten over de ondersteuning die we geven aan stadsgroepen? Surf dan gerust wat rond op deze site.

Je bent altijd welkom bij de Chiro.  Tijdens het jaar kan je lid worden.  Wil je graag eens proeven van Chiro door eens mee te gaan op een kamp? Neem dan een kijkje bij "mee op kamp". Of wil je net proeven door leiding te worden in de stad? Klik hier om meer te weten.

De stad is ook een leuke plaats om op weekend te gaan.  Er valt steeds veel te beleven!  Zoek hier naar mogelijke verblijfplaatsen of spelen in de stad!

Als we het hebben over een stadsgroep bedoelen we alle groepen in een stedelijke context. Groepen in de stad kennen andere uitdagingen en noden.  Zo leveren ze meer inspanningen om nieuwe leden te vinden en verwelkomen ze ook leiding van buiten de eigen groep.  In de drie grote steden en in sommige middelgrote steden is er rond de stadsgroepen een stadswerking gegroeid. De vrijwilligers van de stadswerking organiseren zich om acties te ondernemen die groepen ondersteunen. Goede voorbeelden van ondersteuning en acties in de stad vind je hier.