Eastercourse

Easter Course

Easter Course is een internationaal vormingsbivak voor jonge leiding. Op Easter Course ontmoet je jonge mensen uit heel Europa en beleef je met hen fantastische dagen! Het programma bestaat uit vormingssessies met workshops, spel en discussie. Daarnaast worden er ook heel wat randactiviteiten georganiseerd waarop je elkaar en elkaars organisatie kunt leren kennen.

Het thema dit jaar focust op hoe we minderheidsgroepen in onze organisatie kunnen opnemen en hoe we de discriminatie en uitsluiting van die groepen over heel Europa kunnen begrijpen. Na de cursus zul je voldoende ervaring hebben om een interculturele dialoog aan te gaan en actie te ondernemen om vluchtelingen en minderheidsgroepen te betrekken in lokale Chirogroepen.

Wanneer?

Easter Course vindt plaats van 25 maart tot en met zondag 1 april 2018.

Wie?

Leiding van 18 tot 25 jaar is welkom.
Op Easter Course wordt er gecommuniceerd in het Engels. Je Engels moet niet perfect zijn, maar er wordt verwacht dat je je plan kunt trekken in een gesprek.

Waar?

Je bent te gast in Kirkkonummi (niet ver van Helsinki) in Finland.

Kostprijs

Je betaalt 175 euro.
Die prijs dekt een verblijf in volpension, de vorming, transport tussen de luchthaven en je verblijfplaats, uitstap en materiaal.

Hoe inschrijven?

De deadline om in te schrijven is 23 februari 2018. Plaatsjes zijn beperkt.  Je kan inschrijven door een motivatie te sturen naar [email protected]