Animatorcursus

1

Elke Chirocursus zit boordevol spannende nieuwe spelen. Tijdens de zesdaagse Animatorcursus leer je met de gekste materialen nieuwe spelen bedenken samen met andere cursusdeelnemers. Je krijgt een voorraad begeleidingstips en leert meer over de leefwereld van je leden, je netwerk en je leidingsploeg.

Je wilt je leden nog coolere Chirodagen laten beleven? Je wilt nog sterkere medeleiding worden? En je houdt van spelen en chillen met andere leiding en aspi's? Dan is dit zeker iets voor jou!

Wie kan mee? Om een animatorattest te behalen, moet je minstens 16 jaar zijn of worden in hetzelfde kalenderjaar.

Je volgt zes dagen vorming. Je hebt maximaal drie jaar om je animatortraject af te werken. Die termijn start de eerste dag van je cursus.

Prijs: 140 euro, incl. overnachtingen, maaltijden, begeleiding, verzekering en reflectiemoment.
In veel gemeenten krijg je (een deel van) de cursusprijs terugbetaald.  Hiervoor krijg je op cursus een bewijs van deelname.  Op de site van de VDS kun je opzoeken hoeveel jouw gemeente terugbetaalt.

Inschrijven? De inschrijvingen voor de cursussen van het nieuwe werkjaar starten in september. Om in te schrijven klik je op de cursus waarop je mee wilt gaan. De cursus start om 11 uur en eindigt om 12.30 uur. Het is niet mogelijk om de cursus vroegtijdig te verlaten of tussendoor weg te gaan.

Vragen? Mail naar vorming@chiro.be

DATA ANIMATORCURSUSSEN 2017-2018

Inschrijven kan vanaf september.

Herfstvakantie
31 oktober - 5 november 2017 in Heidepark (Waasmunster)

Kerstvakantie
26 - 31 december 2017 in De Karmel (Brugge)