Unieke talenten

Unieke talenten 

Deze editie van Vlam dagen we jullie uit! Op deze pagina vind je enkele challenges. Maak er een leuke story of tiktok van en wie weet worden ze wel gedeeld door Vlam! Vergeet zeker niet ons te taggen. 

 

Challenge 1 

Maak een kring met iedereen. Draai een kwartslag naar links of rechts. Normaal ziet iedereen nu de achterkant van iemands hoofd. Wie maakt het origineelste kapsel? Wees creatief en gebruik verf, glitter, strikken, enz. 

 

Challenge 2 

Voor deze challenge brengt iedereen best enkele extra kledingstukken mee. We doen een competitie tussen alle keti's en aspi's. Wie van jullie kan het meeste kledingstukken aandoen? Wij hebben dat zelf eens uitgeprobeerd en kwamen op een aantal van 72! Doen jullie beter dan wij? TIP: Denk aan kousen, dunne handschoenen, shortjes enz. 

 

Challenge 3 

Maak een parcours met stoelen, banken, hoepels, tafels, enz. 

Maak nu telkens twee keti's of aspi's vast aan elkaar. Wie legt het parcours het snelste af? Gieren gegarandeerd. 

 

Challenge 4 

We gaan voor een nog actievere challenge! Wie kan het meeste touwtjespringen in een minuut? Bonuspunten als je met z’n tweeën in één touw kan springen! Extra: Je kan ook nog altijd een wedstrijdje doen wie het langst 'Beertje, beertje' kan volhouden. 

 

Challenge 5 

Kies een liedje dat iedereen kent, bijvoorbeeld ‘Het bivaklied’. 

Spreek een volgorde af waarin iedereen om beurten een woord zegt. De eerste zegt het eerste woord, waarna je doorgaat tot iemand de juiste tekst niet meer weet. Kunnen jullie een liedje helemaal uitzingen? Wie weet wordt er nog wat muzikaal talent ontdekt in jouw groep! 

 

Wil jij de Vlamredactie een challenge zien uitvoeren? Stuur dan zeker een uitdaging in voor ons! Wie weet doen we die van jullie wel!