Wat gaat het toch zó snel

Wat gaat het toch zó snel

 

Hallo allemaal! Het gaat snel, hé? We zijn al bijna 2022 en september lijkt nog maar net achter de rug. Als je nu eenmaal in de juiste sfeer zit ...

Het ging misschien wel allemaal snel, maar in die tijd is er toch al veel gebeurd. Natuurlijk heb ik weer mooie herinneringen gemaakt en zeker in de Chiro.

De fuiven zijn weer bezig en hopelijk blijft het zo. Want met corona blijft het toch onvoorspelbaar. Maar is er iets leuker dan uitgaan met je favoriete vriendengroep? Wij aspi's van Chiro Jefri hebben toch wel al wat meegemaakt tijdens het uitgaan.

Ik kan beter bij het begin beginnen. Het Chirojaar is natuurlijk supergoed gestart. Nieuwe leiding die elke zondag met evenveel motivatie klaar staat om leiding te geven. De Dag van de Jeugdbeweging was geslaagd. Onze Chirogroep was ten volle aanwezig op het ontbijt op de markt van Ingelmunster. Dan samen met de leiding Nacht van de Jeugdbeweging in het jeugdhuis beleven: fantastisch!

Onze jaarlijkse fuif Dance With The Duvel is ondertussen achter de rug. Natuurlijk was het een groot succes. We hadden ook alleen maar toppers als dj's. Zoals MNM start to dj winnaars; Tola OG, Snapback en Manuals. De sfeer zat meteen goed.

De dag na onze fuif hebben we het weekend mooi afgesloten door 's avonds met onze leiding nog een stapje in de wereld te zetten op een Halloweenfuif. Wij aspi's doen heel wat financiële acties om ons op kamp een extraatje te kunnen permitteren. We organiseerden het Manillentoernooi: dat is een kaartspel, met als prijs een mooie beker en een leuke geschenkmand. Nu hopen dat onze streekbieravond, Cuvée d'Aspi, even succesvol wordt. Drukke dagen voor de boeg!

Maar ik hoop vooral dat het jaar 2022 een succes wordt voor alle Vlamlezers.

Hou jullie allemaal veilig en Merry Christmas and a happy New Year!

 

Groetjes

Mauro