Dagboek van een aspi: Wannes

Hoi Vlammers!!

Corona heeft heel de wereld op zijn kop gezet ... Chirowerking mocht niet doorgaan, leefweken werden afgelast, en natuurlijk was er ook de onzekerheid over het Chirokamp. Maar mijn eerste kamp als aspi is doorgegaan: joepie!


Door de maatregelen vertrokken we niet met de fiets op kamp. Normaal fietsen we met de hele groep heen en terug. En stiekem was ik opgelucht dat ik niet moest fietsen.

Eenmaal aangekomen op de kampplaats werd onze temperatuur gemeten en konden we verder gaan. Zoals elk jaar hebben we onze tenten opgezet en een extra chill-plek gemaakt achter onze tent voor 's avonds.

Naast de leuke avonden achter onze tent hebben we een keer 40 minuten lang tegen de speelclub zitten roepen en lawaai maken. Dat hebben we natuurlijk gewonnen. Het was een kamp vol met supertoffe activiteiten zoals een spel met (nep)drugs en een namiddag rollen, botsen, vallen en proberen recht te staan in bumperballen (+ nog veel meer activiteiten).

Tijdens de bonte avond hebben we dan weer de Grieken in ons naar boven gehaald en de sirtaki gedanst (de eerste keer al wat beter als de tweede, oeps).

Corona heeft er jammer genoeg voor gezorgd dat een van mijn favoriete activiteiten niet doorging: de schriktocht. Maar onze leiding zorgde voor een waardig nachtspel als vervanging.

Jammer genoeg is het kamp ondertussen voorbij, maar ik kijk nu al uit naar de eerste keer weer Chirowerking! Jullie ook?


Groetjes
Wannes