Chiro beleven we allemaal anders. Iedereen heeft een ander verhaal. Maar of je er nu pas bij kwam als leiding, kookouder bent of al heel je leven lid: Chiro blijft ons verbinden. Daarom vertellen we nu allemaal samen #OnsChiroverhaal. Want over onze jeugdbewegingsavonturen, daar kunnen we uren over vertellen. Over het megazotte spel van de rakwileiding, de tweedaagse als aspi, je eerste bivak met de leiding, enz. Wij zijn Chiro!

Winkelkar

Haal je affiches op in De Banier

Wij maakten voor je Chirogroep een affiche en het gewest zorgde voor een leuke slogan. De groepsleiding of de contactpersoon van je Chirogroep krijgt een mail die je vertelt in welke Chirowinkel je affiches klaarliggen. Ophalen doe je voor 20 september.

folder

Bestel je folders

Je kan er voor kiezen om een folder te laten personaliseren op maat van je Chirogroep. Chirojeugd Vlaanderen betaalt 10% van de kosten als je de promocode "goesting" gebruikt.

Instagram

Vertel je eigen Chiroverhaal!

Wie ben jij en waarom kwam je naar de Chiro? Wij willen het weten. Deel je Chiroverhaal via #OnsChiroverhaal op Instagram en wie weet win je een interview in Dubbelpunt!