Vacatures: vrijwilligers

Ik wil meer!

Na je leidingscarrière is er meer. Een dikke duizend vrijwilligers zijn bezig op koepelniveau om de Chiro sterker te maken. We noemen hen 'kadervrijwilligers', maar vaak ook gewoon 'helden'. Spelen uitwerken, leiding samenbrengen, Chirogroepen helpen bij problemen, mee de visie van Chirojeugd Vlaanderen vorm geven, enz.: er is nog zoveel dat je kan doen.

Wat houdt dat in, praktisch?

Je bent deel van een vrijwilligersploeg. Jullie vergaderen regelmatig samen, dat gebeurt ongeveer maandelijks. Je steekt mee je handen uit de mouwen op evenementen of cursussen.

Bijvoorbeeld: een workshop geven op een Accu, een spel uitwerken voor Krinkel, Ambriage mee opbouwen, enz. Dat gebeurt enkele keren per jaar.

Naast werken en vergaderen is er altijd plaats voor teambuilding. Met je ploeg doe je ook gewoon leuke dingen, zoals samen op weekend gaan of na de vergadering napraten op café.

Hieronder vind je enkele vrijwilligersvacatures in de kijker. Wil je meer weten over welke ploegen er allemaal zijn in de Chiro? Klik dan onderaan door naar de vacaturefolder!

Benieuwd naar alle vrijwilligersploegen binnen de Chiro? Check de vacaturefolder!