Affiches

Wat, Hoe en Waar?

helaas, alle affiches zijn momenteel uit voorraad.

• Elke groep heeft recht op één of twee gratis pakken affiches.
  • Je kunt die tot 31 september ophalen in De Banier(externe link) (of tot de voorraad strekt).
  • Heb je er dan nog te kort? Dan kun je er bijbestellen.

5 Tips: Wat doe je met je affiches?

1. Moedig je leden aan om de affiche aan het raam te hangen. Maak er een wedstrijd van!
  2. Deel de affiches uit op huisbezoek bij elk lid. Zo heeft elk lid zijn exemplaar.
  3. Vraag ook aan oud-leiding, sympathisanten en vzw'ers om een affiche aan het raam te hangen!
  4. Hang in winkels en openbare gebouwen in de buurt een affiche. Hang er een strook op met plaats en dag van jullie startdag of activiteiten en een contactadres.
  5. De Chiroaffiche is ook downloadbaar. Op die manier kun je je ook ONLINe bekendmaken! (Meer online campagnemateriaal volgt nog in september!) Deel al je jouw online foto's met #WijZijnChiro:
altijd raak
zij aan zij affiche