Affiches

Wat, Hoe en Waar?

Je kan tot 100 affiches gratis ophalen in De Banier

• Elke groep heeft recht op één of twee pakken gratis affiches.
  • Heb je er meer nodig (groepen met 300+ leden) duid het dan aan onderaan in het formulier.
  • Je kunt de affiches vanaf 15 augustus en tot 30 september ophalen in De Banier (of tot de voorraad strekt).

Bestel nu affiches!

5 Tips: Wat doe je met je affiches?

1. Moedig je leden aan om de affiche aan het raam te hangen. Maak er een wedstrijd van!
    2. Deel de affiches uit op huisbezoek bij elk lid. Zo heeft elk lid zijn exemplaar.
    3. Vraag ook aan oud-leiding, sympathisanten en vzw'ers om een affiche aan het raam te hangen!
    4. Hang in winkels en openbare gebouwen in de buurt een affiche. Hang er een strook op met plaats en dag van jullie startdag of activiteiten en een contactadres.
    5. De Chiroaffiche is ook downloadbaar. Op die manier kun je je ook ONLINe bekendmaken! Deel al je jouw online foto's met #WijZijnChiro
    affiche 1
    affiche2