Aspitrant

Aspitrant

Elke 2 jaar krijgen de aspi's dé uitgelezen kans om nog eens vollenbal te knallen! Volgende editie: 2019-2020.

Wat?

Aspitrant is een knaloranje vijfdaags bivak enkel en alleen voor aspi's. Je wordt er ondergedompeld in spel, maakt kennis met de tradities en gewoonten van andere Chirogroepen, geniet van culinaire hoogstandjes en houdt er vooral een heleboel nieuwe vrienden aan over. 

Wie kan mee?

Enkel aspi's kunnen deelnemen aan Aspitrant. Je bent dus geboren in 2000 of 2001. Ben jij (of een mede-aspi) toch net iets jonger of ouder? Neem dan contact op met ons.

Hoeveel kost dat?

Voor Aspitrant betaal je €98. In ruil daarvoor krijg je een 5-daagse (4 nachten) volpension! Na afloop krijg je een bewijs van deelname. In sommige gemeentes krijg je daarmee je inschrijvingsgeld gedeeltelijk of volledig terugbetaald. 

Wanneer en waar?

Het bivak wordt georganiseerd in twee periodes: de eerste week van de paasvakantie en de tweede week van de paasvakantie. Je schrijft je dus in voor één van deze twee periodes.

Ten laatste twee weken voor vertrek kom je te weten waar je heen gaat en ontvang je verdere info. Aspi's van dezelfde groep worden normaal gezien naar dezelfde locatie gestuurd, maar grote groepen splitsen we op. Je kunt als aspi ook aangeven dat je het best wel ziet zitten om alleen op Aspitrant te vertrekken.

De volgende Aspitranten staan op het programma voor de Paasvakantie van 2020. Nog even geduld dus!

Aspitrant start om 14u op maandag en eindigt om 14u op vrijdag. Je bent het hele bivak aanwezig, later aankomen of het bivak vroegtijdig verlaten is dus niet toegestaan.

Inschrijven?

 

Volg de pagina 'Aspitrant 2018' op Facebook om verder op de hoogte te blijven.

Uitschrijven?

Reeds ingeschreven, maar kan je er om de één of andere reden toch niet bijzijn? Schrijf je dan uit. 

Opgelet! Uitschrijven kan je tot 2 weken voor de start van de cursus. Doe je dat later, dan rekenen we 7,5 euro administratiekosten aan.
Als je wegens een overlijden of ziekte niet aanwezig kan zijn, rekenen we geen uitschrijvingsbijdrage aan. We verwachten dan wel een attest ter verantwoording. Dit mag je sturen naar [email protected].