Back to top

Verstrikt

Het tekstenboekje van Spoor ZeS voor de advent van 2016 biedt 64 pagina's met foto's, poëtische en bezinnende teksten, citaten, doordenkers en getuigenissen.  Over gezondheid en eenzaamheid, onrechtvaardigheid, samenwerken, en projecten die gesteund worden door Welzijnszorg.  Met ideeën van jongeren over armoede en solidariteit.  Met gespreksmethodieken.

Tip: Leg of hang het tekstenboekje op plaatsen waar je leerlingen 'even moeten wachten': het toilet, een wachtbankje in het secretariaat, achteraan in de klas, enz. Zo hebben ze even tijd om in het boekje te snuisteren.

Het nieuwste tekstenboekje van Spoor ZeS heet 'Verstrikt', en het werd samengesteld voor de Welzijnszorgcampagne van 2016: 'Samen tegen armoede'.  Een ruime verzameling poëzie, doordenkers, mijmeringen en methodieken.  Voor individueel gebruik en gebruik in groepen en klassen.

Het tekstenboekje is gratis voor Chirogroepen. 

Voor niet-Chirogroepen kost een boekje € 1,80 + verzendingskosten (vanaf 10 ex.  € 1,65/stuk – vanaf 100 ex.  € 1,50/stuk).  Haal je je bestelling af in een winkel van De Banier, dan betaal je geen verzendingskosten.

Verkrijgbaar via het bestelformulier van Spoor ZeS.
Mail voor meer informatie of bestellingen naar spoorzes[at]chiro.be.

Ontdek nu al enkele teksten!

 

In deze publicatie: 

Thema: 
Solidariteit
Zingeving