Commissie Vorming

Commissie Vorming

Wie zijn we?  

Ben jij ooit al eens op cursus geweest? "Ja, natuurlijk ben ik al eens op cursus geweest!" Ongetwijfeld had jij daar topbegeleiding die jou een fantastische ervaring bezorgd hebben. Wij zijn de ploeg die deze begeleiding hierin bijstaat en ondersteunt. 

Wat doen we?

De commissie Vorming, ook wel de CoVo, houdt zich bezig met vorming in al zijn aspecten. Wij schrijven, evalueren en herwerken de curssussen in Chiroland, geven workshops over coaching en ondersteunen de cursusploegen in alle trajecten. Naast al deze praktische dingen denken wij ook na over de visie van de Chiro over vorming en hoe we vorming nóg beter kunnen maken. Een gevarieerd takenpakket dus!

De CoVo zoekt! 

Wij zijn op zoek naar mensen om ons team te versterken. Enkele dingen op een rijtje:

  • We vergaderen 1x per maand. De locatie wordt bepaald door de leden van de commissie zodat het voor iedereen makkelijk bereikbaar is. 
  • We hebben een kernteam en enkele werkgroepen (dit jaar: animatorcursus, hoofdanimatortraject en workshop stagebegeleiding)
  • We geven workshops rond coaching. 
  • We organiseren het workshopweekend en zorgen ervoor dat de hoofdanimatorweekends een trekker hebben. 

Iets voor jou? Stuur ons een mailtje! 

Nog niet overtuigd en wil je meer informatie? Laat iets weten!

Volg ons op Facebook

Op onze Facebookpagina kan je volgen wat wij doen, foto's bekijken van de cursussen en we delen er ook de evenementen van alle cursussen. Je kan ons op die manier ook contacteren met vragen. 

Kortom een pagina om in het oog te houden als je geïnteresseerd bent in vorming!