Wedstrijd bij het nieuwe spel 'Dump-It-Up'

0

Voor één keer werd het spel naar alle ketileiding gestuurd. Sta je bij tito's of aspi's, vraag om het spel te mogen gebruiken. Of speel het gewoon samen!

Nieuwsgierig?
Meer info: chiro.be/dumpitup

Deel je foto en win!

Speel Dump-It-Up, maak een leuke foto van het spel en deel  het met de hashtags #dumpitup en #chirocycle. Tag Spoor ZeS in de foto of in de commentaar en maak kans op fantastische Chirocycle-prijzen uit De Banier.

Doe het snel, want op 28 februari sluiten we de wedstrijd af!

Wedstrijdreglement Dump-It-Up

- Maak een foto of filmpje waarbij het duidelijk is dat je het spel ‘Dump-It-Up’ aan het spelen bent. Toon een stuk van de spelbrochure, het spelbord, de kaartjes, de hoop afval…

- Post de foto of het filmpje met de hashtags #dumpitup en #chirocyle op Facebook of Instagram. Tag Spoor ZeS in de foto of de commentaar (Facebook: @spoorzes. Instagram: @spoorzeschiro)

- Zorg ervoor dat de foto openbaar wordt gedeeld. Wil je de foto delen op je privé-account op Instagram? Stuur je foto dan zeker door naar @spoorzeschiro op Instagram.

- De wedstrijd loopt van 26/12/2016 tot en met 28/02/2017.

- Begin maart maken we de winnaars bekend. De jury van Spoor ZeS selecteert de leukste foto’s.

- Je maakt kan op fantastische Chirocycle-prijzen uit De Banier!

- Spoor ZeS mag de gedeelde foto’s gebruiken op sociale media en in publicaties.