Vind een Chirogroep

Lampje

Nieuwe en unieke
ervaringen opdoen

trein

Sterke vriendschappen
uitbouwen

Vergrootglas

Helemaal jezelf
kunnen zijn

Chirojeugd Vlaanderen?

We zijn een jeugdbeweging. Kinderen samen laten spelen is de kern van ons bestaan. We zijn één grote groep, als het ware een Chirofamilie. Groepsgebeuren, sport en spel, ervaringen opdoen en spelenderwijs leren staan centraal. We bieden onze leiding animatorcursussen aan om hen zo op een verantwoorde manier onze kinderen en jongeren te laten begeleiden, elke zondag opnieuw. De Chiro wil er zijn voor alle kinderen en jongeren.

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en Brussel. Iedereen is welkom vanaf het eerste leerjaar.  Met meer dan 100 000 zijn we, verspreid over bijna 900 groepen.

Vind een Chirogroep

Zij vertellen:

Hilde

 

"Eigenlijk zie je achteraf pas hoeveel de Chiro je bijbrengt; al spelende en zonder te beseffen wat de kracht hiervan is!"

Hilde Vanhaevre
Ouder

Chiro Rotem

 

"Overstijgende ervaringen, bijleren tot de duizendste, hechte vriendschappen en liefde, hard werken, kinderen en jongeren een goede tijd bezorgen,... Dat is Chiro!"

Jorn Hermans
Leiding Chiro Rotem

Malika

 

"De begeleiding is zeer enthousiast en verantwoordelijk. Ze doen heel hard hun best om overal rekening mee te houden!”

Malika Aberkan
Ouder

Hans Bouwen

 

"Naar de Chiro gaan is de best mogelijke beslissing. Eigenlijk leren mijn kinderen op de Chiro andere dingen dan op school, een leuke aanvulling voor de schoolse leerstof dus!”

Hans Bouwen
Ouder

Vind een Chirogroep

Leiding op elkaar

De leiding

Op kamp

CHIRO

Over Chiro