Ledenwerving, zij doen het op een originele manier!

Chiro Overschelde Maakte een filmpje om nieuwe leden te bereiken.

In het filmpje leggen ze uit wat Chiro is, waar hun lokalen zijn en wanneer hun stratdag is! Perfect gedaan!

Bekijk het filmpje op hun Facebookpagina!(externe link)

Chiro Broechem gaat langs bij lagere scholen in de buurt!

Ze deden ook een kaftpapieractie en maakten ook een filmpje(externe link) met een preview naar de kampfoto's die je kon komen bekijken op de startdag!

Chiro Sint-Jozef doet ook een kaftpapieractie!(externe link)

Chiro Toreke uit Ranst

Chiro toreke uit Ranst hangt balonnen op (externe link)in het dorp met uitnodigingen voor de startdag. Als je met die uitnodiging naar de startdag komt ktijg je een klein Chirogeschenkje!

Verschillende nieuwe wijken(externe link) en speeltuinen krijgen ook een zwevende uitnodiging! Bij de startdag hoort ook een hashtag, #Chirotorekedoetzweven. Over originele ledenwerving gesproken(externe link)!

Heb je nog leuke Wervingsacties war we nog niets van weten? Deel ze op Facebook of instagram met #WijZijnChiro of stuur ons een Facebookbericht en krijg eeuwige roem op onze Facebookpagina!