Tandem

Hét inspiratiemoment voor VB's en groepsleiding!

Logo Tandem

Wij zien Groepsleiding en VB als een goed geolied team. Jullie trekken aan hetzelfde zeel, dus ontvangen we jullie ook graag als team op Tandem. Het is een Chirodag vol inspiratie en informatie. Je ontmoet heel wat interessante mensen waarmee je kan uitwisselen. Ook de gezellige avondactiviteit, het Tandemcafé, zorgt voor een extra uitwisselingsmoment. De hele dag wordt overgoten met een tof Chirosausje!

Zij maakten het al mee

Valérie
Getuigenis Tandem 1

Valérie Van Wesemael

Chiro Tel Aviv

"Ingrijpende verhalen lieten je tijdens de wandeling stilstaan bij mogelijke situaties. Dat was fijn."

Kris Wuyts

Chiro Sint-Gummarus

"Het marktje is echt plezant en interactief. Ik had er nooit bij stilgestaan dat je hulp en raad kan vragen bij Nationaal."

Op het programma

Tandemcafé

Tandemcafé

Wie graag meer uitwisselt met andere VB's en groepsleid(st)ers nodigen we graag uit in ons Tandemcafé, de avond voordien. Gezellig een glaasje drinken, uitwisselen en kennismaken met onze commissieleden. Voor overnachting en ontbijt wordt ook gezorgd.

Wandeling

Wandeling

We maken een interactieve wandeling met een toffe Chirosaus. Uitwisseling met collega VB's en Groepsleiding en straffe getuigenissen wisselen elkaar af.

Chiromarkt

Chiromarkt

Maak kennis met de grote Chiro. De diensten en commissies van de Chiro op een rijtje, zo weet je meteen wat er leeft in Chiroland en waar jij met je vragen terecht kan. Tijdens het marktje kan wie wil ook deelnemen aan ultrakorte workshops en gezellig koffiekletsen.

Workshops

Workshops

Kies in de namiddag voor de workshop die het best bij jou past.

 • Ik als VB: We gaan op zoek naar jouw eigen doel als VB en hoe je dat wil bereiken. Hoe kijk jij aan tegen het VB-schap? Aan de hand van onder andere stellingen leer je jezelf als VB nog beter kennen.
 • Communicatie/sociale media: Hoe ga je met sociale media om als Chiro? Hoe communiceer je best? We gaan op zoek naar de beste strategie voor jouw Chiro.
 • Coaching: Een leiderschapsstijl op zich. alles over het coachen van je ploeg.
 • Alcohol en drugs: een zwaar probleem met effecten op een leidingsploeg. Denk maar aan motivatieproblemen en vriendschappen die kunnen breken. Alles hierover in deze uitwisselingsworkshop.
 • Anders: Kinderen met gedragsproblemen, autisme en ADHD. Hoe ga je ermee om?
 • Zeg er iets op en doe er iets mee: stellingen en kleine probleempjes waarover groepsleiding en VB's kunnen uitwisselen komen hier aan bod. Ook problemen uit je eigen groep kan je meenemen.

Praktisch

Waar en Wanneer Icoon

Waar en Wanneer

 • Zaterdag 10 november 2018
  9u45 - 16u30
  Heidepark, Ommegangsdreef 63, 9250 Waasmunster

  Tandemcafé vrijdag 9 november vanaf 21u00 (optioneel)
   
 • Zondag 16 december 2018
  9u45 - 16u30
  Heibrand, Wijngaardstraat 32, 2390 Westmalle

  Tandemcafé zaterdag 15 december vanaf 21u00 (optioneel)
Wie Icoon

Voor wie?

Wij zien Groepsleiding en VB als een goed geolied team. Jullie trekken aan hetzelfde zeel, dus ontvangen we jullie ook graag als team op Tandem. Natuurlijk zijn ook groepsleiding en VB's afzonderlijk van harte uitgenodigd!

Op 10 november en 16 december wordt ook kinderopvang voorzien.

Prijs Icoon

Prijs

32,50 euro voor de Tandemdag mét Tandemcafé en overnachting

23,50 euro voor de Tandemdag zonder Tandemcafé

!! Vroegboekkorting !!
Schrijf in voor 2 weken voor de start van Tandem en bespaar 7,50 euro.

* Met het bewijs van deelname kun je het cursusbedrag volledig of gedeeltelijk terugbetaald krijgen van je gemeente. Hier kun je opzoeken hoeveel jouw gemeente terugbetaalt.
**Personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming kunnen voor de helft van de prijs mee.