Back to top

Dubbelpunt

9 

Abonneer nu!

Hoe werkt het?

  • Je bent leiding? => Je abonneert je voor een jaar op Dubbelpunt in het Groepsadministratieportaal. Ofwel doe je dat zelf, ofwel vraag je het aan je groepsadministratieverantwoordelijke. Tip: hij of zij kan iedereen van de ploeg toegang geven tot die website. 
  • Je bent geen leiding. => via deze link kun je je digitaal abonneren. Wil je toch een exemplaar in je bus? Stuur een mailtje naar dubbelpunt@chiro.be 
  • In september krijgt sowieso iedereen een exemplaar. 

Trouwens: 

  • Dubbelpunt is gratis voor alle leiding die het wil. (waarom?)
  • Je kiest voor papier of digitaal.

Probleempje met je abonnement?  Laat het ons weten via het e-loket

Een ijzersterk dossier

Elke maand staat er een thema centraal dat voor Chiroleiding van belang is. We maken het altijd zo interessant en bruikbaar mogelijk.  

De afdelingspagina’s: 6 spelen op maat

Voor elke afdeling vind je iedere maand een dubbele pagina met activiteiten, spelen, aandachtspuntjes en ideeën. Je kunt er je batterijen mee opladen om je activiteiten in elkaar te beginnen steken. Het is niet verboden om eens te piepen bij de andere afdelingen, je zou er zelfs inspiratie kunnen opdoen.

Zoek op in Dubbelpunt

Wil je een artikel lezen, maar heb je zelf geen archief? Kijk in ons Dubbelpuntarchief.

Schrijf zelf mee!

Maandelijks vatten we enkele leid(st)ers of aspiranten bij de kraag en schotelen we hen een thema voor uit het Chiroleven.
Foto’s bij een berichtje of om eens als achtergrond te gebruiken in een Dubbelpuntnummer zijn altijd welkom! Je foto’s hebben best een resolutie van minstens 3 megapixels of 300dpi – zo groot mogelijk, dus.  Als ze groter zijn dan 3 Mb stuur je ze best via wetransfer of een vergelijkbare dienst. 
Lezersbrieven, groetjes, zoekertjes, feestgedruis en familienieuws… Heb je iets op je lever, wil je iemand in de bloemetjes zetten of wil je iets bekendmaken? Laat het weten aan de Dubbelpuntredactie.

Wil je graag zelf bij de redactie? Laat het ons weten!

Dubbelpunt, het blad voor leiding, het blad door leiding.