FAQ: mijn cursus is afgeschaft. Wat nu?

FAQ: mijn cursus is afgeschaft. Wat nu?

Mijn cursus is afgeschaft. Wat nu? Alles wat je moet weten! 

Moet ik mezelf uitschrijven?

Nee, wij schrijven iedereen automatisch uit in de loop van de komende dagen en weken. 

Krijg ik mijn inschrijvingsgeld terug?

Ja, wij betalen aan iedereen het inschrijvingsgeld terug in de loop van de komende dagen en weken. Let wel op: we betalen het geld terug aan degene die je inschreef. Als er in jullie Chiro bijvoorbeeld één leiding een heleboel mensen tegelijk heeft ingeschreven voor een cursus, zal die ene leiding ook al het geld terugkrijgen. 

Ik ging deelnemen aan een reflectiemoment omdat ik op het einde van de drie jaar van mijn traject zit. Is dit een probleem? 

Hierop hebben we momenteel nog geen antwoord. We brengen alle deelnemers van reflectiemomenten die niet kunnen doorgaan op de hoogte van zodra we hier meer over weten. 

Mag ik me inschrijven voor een andere Accu, Haka, Kick of reflectiemoment? 

Ja natuurlijk! We weten jammer genoeg wel niet tot wanneer we nog moeten oppassen voor het Coronavirus en vanaf wanneer het wel terug oké is om cursussen te organiseren. Voorlopig gaan alle vormingen na 19 april door.  Het overzicht van alle vormingen van dit jaar vind je hierzo.

Wanneer kan ik nog op Accu? 

Er zijn dit jaar sowieso nog twee Accu's in de grote vakantie. Inschrijven kan hierzo.

We onderzoeken op dit moment de mogelijkheden om extra's Accu's te organiseren in de loop van dit werkjaar of volgend werkjaar. We houden alle deelnemers van de afgeschafte Accu's hiervan op de hoogte. Je kan ons helpen door deze bevraging in te vullen

Wanneer kan ik nog op Haka? 

Er is dit jaar nog één Haka-weekend, nl. van 1 tot 3 mei in Dilsen-Stokkem. Het themaweekend daar is 'Goed Gezegd!'. Je kan in dit weekend ofwel Haka 1, ofwel Haka 2 ofwel Haka 3 volgen. Inschrijven kan hierzo

Wanneer kan ik nog op Kick? 

Dit jaar organiseren we geen extra Kick meer. Volgend jaar zijn er wel terug 5 weekends waarop je op Kick kan gaan. 

Contact

Heb je vragen over cursussen, stages, reflectiemomenten, workshops of andere vormingsgerelateerde dingen? Mail ons en wij helpen je graag verder!