Impuls

Impuls

Driedaagse Expressie

Coronaproof op Impuls!

Om onze Impuls veilig te organiseren, zullen we de jeugdwerkregels voor 18+ volgen. Dat wil zeggen dat de volledige cursus van op veilige afstand (1,5m) zal moet gebeuren. Ook zullen mondmaskers gedragen moeten worden, wanneer die afstand niet gegarandeerd kan worden. Er zullen ook heel wat hygiënemaatregelen genomen worden. Net zoals bij leidingsactiviteiten dus. Laat dat je dus zeker niet tegenhouden om in te schrijven!

Ben je ziek of heb je een hoog risico contact gehad met een besmet persoon, dan mag je niet mee op cursus! 

IMPULS, maak het waar! 

16 tot 18 april 2021

Impuls is een gloednieuw weekend voor Chiroleiding. Je krijgt drie dagen de tijd om een knotsgek creatief project op poten te zetten met de groep. Alles kan en alles mag, ook op je gezicht gaan. Je wordt begeleid door een paar expressieve Chirogekken die je laten kennismaken met verschillende kunstvormen. We spelen met materiaal, schrijven een verhaal, improviseren met beweging,…Zij geven impulsen maar jouw fantasie staat centraal. Sta je graag in de spotlights of steek je liever je handen uit de mouwen? Op Impuls krijgt elk talent zijn plaats.

Impuls is meemaken, maar je maakt het zelf waar. Na dit weekend ben je klaar om ook je leden te begeleiden op hun reis van fantasie.

Impuls

Mee gaan op Impuls? 

Impuls is een weekend voor Chiroleiding van alle maten en soorten. Ervaring rond bepaalde thema's is niet nodig. We beloven jou een weekend vol uitdaging en praktisch bezig zijn. Nadien zit je hoofd bomvol fijne ideeën om uit te proberen op de Chiro. 

Wat zeker aan bod komt: Jouw talent, spelen met materiaal, impro, verhalen vertellen,...

 

Prakisch

Data: 16 tot 18 april

Locatie: voorlopig nog even geheim

Prijs: €60,5 (in de meeste gemeentes en steden kan je de deelnameprijs volledig of gedeeltelijk terug krijgen)