Gepersonaliseerde affiches

Gepersonaliseerde affiches

Hoe werkt het?

Ook dit jaar zijn er weer drie versies van de Chiro affiche. Je kan kiezen voor één versie of voor een combinatie van meerdere. Voor je Chirogroep krijg je 100 affiches gratis. Heb je er niet zoveel nodig? Dan kan je er ook voor kiezen om 50 exemplaren te bestellen. Wil je er meer? Dan kan je die voor een lage prijs bestellen.

Vul in het onderstaande formulier de juiste gegevens voor je Chirogroep in. Let op: wij controleren niet op typfouten. Kijk je inzending dus goed na. Die gegevens komen op je affiches te staan.

Je kan ervoor kiezen om de affiches gratis op te halen in De Banier of ze te laten opsturen. Dan moet je wel verzendkosten betalen.

Er zijn dit jaar 2 waves: dee eerste wave liep tot en met 8 september. Affiches die werden besteld tijdens die eerste wave komen eind september aan bij De Banier of worden eind september door Bpost geleverd, afhankelijk van je keuze. Je krijgt een mailtje wanneer de affiches beschikbaar zijn.

De eerste wave gemist? Geen paniek. Je kan nog tot en met 30 september affiches bestellen tijdens de tweede wave. Deze affiches komen dan rond 21 oktober aan bij De Banier. Je krijgt een mailtje wanneer de affiches beschikbaar zijn.

Bestel hier je affiches

Affiche 1

Affiche 2

Affiche 3

Ken je jouw stamnummer niet? Zoek het even op via onze zoektool.
Gegevens affiche
Je hoeft hier niet meer Chiro bij te schrijven.
Adres van jullie Chirolokalen
Welke dag geef je Chiro-activiteiten?
Startuur van je Chironamiddag
Einduur van je Chironamiddag
Begin met https://
Geen eigen website? Schrijf dan https://www.chiro.be
Hier krijg je een bevestigingsmail op van je bestelling.
Adres
0