Back to top

Inschrijven FDF National Camp

0 

FDF National camp is een 9-daags bivak dat plaatsvindt in een prachtige omgeving. Meer dan 10 000 Denen en internationale gasten nemen eraan deel. FDF (de Chiro in Denemarken) organiseert verschillende activiteiten, wedstrijd, leuke spelletjes en ander entertainment.

Je slaapt er in tenten, alle activiteiten vinden buiten plaats en je kookt ook buiten op een kampvuur. 

 • Voor wie? Aspi's en hun leiding (300 plaatsen)
 • Waar? De kampgrond 'Sletten' (geen grapje) bij het meer julsø in Denemarken
 • Wanneer? 7 tot 15 juli 2016 (transporttijd niet ingerekend) 
 • Prijs? Om deel te nemen aan het kamp betaal je per persoon € 195 (daar is transport dus ook nog niet bijgerekend)
 • Inschrijven? Vanaf 12 november!
  • De leiding schrijft de Aspiploeg en de leiding hieronder in. Je maakt daarbij dus een inschatting van het aantal deelnemers. De plaatsjes zijn beperkt (300 plaatsjes) en we werken met het systeem 'first come, first serve'. Na het bezetten van alle plaatsjes kan je wel nog inschrijven op de wachtlijst. Als er aspi's afvallen of FDF ons extra plaatsjes toekent, dan contacteren we de mensen op de wachtlijst. 
  • Die inschrijving geldt als voorinschrijving. De inschrijving wordt definitief als je ons vóór 1 februari ook een definitieve deelnemerslijst doorstuurt. Daarvoor krijg je een e-mail. Heb je toch nog steeds geen e-mail gekregen? Bel eens naar 03-231 07 95 en vraag naar Sarah of bel naar 051-20 25 20 en vraag naar Joke. Neem in die definitieve lijst enkel de aspi's en leiding op die zeker mee zullen gaan, om te voorkomen dat andere groepen niet mee kunnen terwijl er nog lege zitjes op de bus zijn.
  • Groepen die tegen die datum geen lijst doorsturen, verliezen hun gereserveerde plaatsjes aan andere groepen die op de wachtlijst werden geplaatst. 
  • Groepen die definitief ingeschreven zijn zullen na 30 januari de vraag krijgen om het volledige bedrag (deelnameprijs + bus, meer info hierover volgt) te storten op het rekeningnummer 789-5115766-04 van Chirojeugd Vlaanderen tegen 1 april. Daarna zullen de plaatsen van groepen die niet betaald hebben opnieuw worden vrijgemaakt voor wachtende groepen. 
 • Meer info? contacteer ons via het e-loket. Zet 'FDF national camp' in je onderwerp of in je bericht. 
Geen idee wat je stamnummer is?
Gegevens verantwoordelijke
2 à 3, afhankelijk van de groepsgrootte
Gewoon ja typen is voldoende. Zo weet onze site dat jij geen spamrobot bent.
CAPTCHA
Dit dient om spam te vermijden.