Iedereen Chironaut

Iedereen Chironaut

Ruimte om te spelen!

Ruimte om te spelen! 

Ziggy beleeft een spannend ruimteavontuur en zoekt de zes unieke speelmedailles die tonen wat een Chironaut is. Verzamel samen met Ziggy en de hele Chirobeweging de zes speelmedailles. Je bent Chironaut als je durft doen waar de speelmedailles voor staan.

Chironaut, zn., mv.  (-en), m/v/x, Iemand die kan en durft spelen (1.) los van letterlijke en figuurlijke grenzen (2.) met een grote dosis fantasie en creativiteit.

Zo ga je aan de slag met het jaarthema:

In de Dubbelpunt van september '17 vind je de 6 medailles in stickervorm! In de Vlam vind je Ziggy's reisroute in postervorm. Hang de kaart op bij jouw Chirogroep en verdien de 6 medailles! Kleef de medaille op de juiste plaats als je Chirogroep de medaille verdient!

Vb. Je hebt een hele namiddag vuile spelen gedaan met verf en modder. Op het einde van de dag hou je een Miss of Mister Klodder-verkiezing! De winnaar mag de klodder medaille op de juiste plaats kleven. Weer een stapje dichter bij het verdienen van de titel Chironaut.

Volg Ziggy's avonturen op Facebook en Instagram, deel je Chironautenstreken met #iedereenChironaut #speelvrij en maak kans op leuke Chiroprijzen!

Contacteer Ziggy rechtstreeks met foto's, vragen en ideetjes via ziggy@chiro.be. Misschien deelt Ziggy het met de grote Chirowereld!

1. Lumia

Verken eens andere leuke en onbekende plaatsen dan je vertrouwde Chirolokaal of -plein

2. Het Speelverzet

Speel vrij. Onderwerp jouw spel niet aan te strenge regels of afbakeningen.

3. Inversia

Doe het eens omgekeerd.

4. Tora

Bouw of knutsel eens gewoon voor het plezier, zonder praktisch doel.

5. Ballemmerstoel

Gebruik je fantasie en laat het spel je leiden.

6. Miss en Mister Klodder

Maak je vuil en wees niet bang van een onschuldige bluts of buil.