Je traject afwerken

Je traject afwerken

Hoe werk je jouw vormingstraject af?

Je traject afronden doe je in twee stappen. Daarna krijg je een officieel attest van animator, hoofdanimator of instructeur. 

Je kan je traject afronden als je 50 uur vorming volgde en 50 uur stage deed. 

Inhoudelijk afronden

Aan het einde van je stage zit je nog een keertje samen met je stagebegeleiding*. 

Dat moment dient om nog een laatste keer terug te blikken op de cursus en je stage. Je bekijkt vooral waarin je gegroeid bent, maar ook of er nog zaken zijn waar je verder aan wil werken. Voor dat gesprek is een methodiek uitgewerkt.

* Als je dat liever niet met je stagebegeleiding doet, kan dat ook met iemand van het gewest, het verbond of een beroepskracht. Met vragen daarover kan je terecht bij vorming@chiro.be.

Praktisch afronden

STAP 1: KAVO-tool

  • Zorg dat je stage geregistreerd is in de KAVO-tool.
  • Laat je stage evalueren in de KAVO-tool.

Dat kan je niet zelf doen, dat is een taak voor je stagebegeleiding. Die kan daar de handleiding voor gebruiken.

STAP 2: trajectboekje

  • Vul samen met je stagebegeleiding je trajectboekje in, en zeker de pagina ‘Beoordeling na de stage’ (animator: p. 31, hoofdanimator: p. 33, in de nieuwste versie p. 45 voor animator en p. 43). Je stagebegeleiding moet die pagina handtekenen.
  • Stuur een foto van de ingevulde en ondertekende pagina ‘Beoordeling na de stage’ naar administratie.vorming@chiro.be. Zo weten wij dat jouw stage geslaagd is.

 

Contact

Heb je vragen over cursussen, stages, workshops of andere vormingsgerelateerde dingen? Mail ons en wij helpen je graag verder!