Aangezien jij momenteel aan het chillen bent op Ambriage, vertellen wij met de redacties je graag enkele straffe Chiroroddels. Sit back and relax!

Geweldig leesvoer uit Dubbelpunt

Mopjes

Met Valentijn verklaarde de Digiredactie de liefde aan de Scouts. Dat bracht ChiroTV op een idee: vlogster Evelien ging een mopje uitsteken...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chirojeugd Vlaanderen (@de_chiro) op

 

Pssst... Vandaag maakt de Digiredactie ook vette stories op Instagram! 

Check onze video's

Vandaag op Ambriage...

Gram mee met #Ambriage2019 en wij posten jouw foto!

 

De redactie zoekt ...

Wil jij zelf schrijven, vloggen, bloggen, filmen, fotograferen, monteren of vette stories maken? Bij de redacties mag je zo veel vertellen over de Chiro als je wil! Interesse? Wij zoeken nog volk!

??? ???? ?? ??????????


De Chiro telt vier megatoffe redacties:
- De Dubbelpuntredactie
- De Vlamredactie
- ChiroTV
- De Digiredactie


Elke redactie heeft haar eigen expertise, maar we werken regelmatig eens samen. ChiroTV maakt beiregoede video's voor de Chiro. Zo hebben we onze vlogster Evelien die op tocht gaat in het materiaalkot voor een promofilmpje voor Accu of ze verrast de scouts met Valentijn. Warre ging mee naar de Pride voor wat leuke reacties en Dries maakte een aftermovie van de zotte gewestdag van gewest Ket. Evelien schrijft ook voor Dubbelpunt. Zo ging ze op interview met Laura tijdens de Accu van verbond Antwerpen en maakte ze een vlog én een artikel voor Dubbelpunt. De leuke interviews, voxpops, getuigenissen of testjes uit Dubbelpunt zet Thomas van de Digiredactie zorgvuldig online. Hij denkt mee na over manieren om ze in een story of carrousel te gieten op Instagram. De Digiredactie schreef dit jaar voor Dubbelpunt een pagina over hun actie #Chiroblokt en ze verzorgden de megacoole landingspagina voor de Week van de Vrijwilliger. Bij Vlam mag het allemaal wat zotter, want ze focussen op de oudste leden. Een magazine aangevuld met video's, foto's, ‘stories’ en knotsgekke testjes: bij Vlam gaat het van Instafamous tot hot or not!
 

??? ??? ??? ?? ????????? ???????????


Iedereen die graag verhalen vertelt over de Chiro! Krijg jij regelmatig onder je voeten omdat je stiekem filmpjes op Instagram aan het posten bent? En ben jij een échte Chirohero? Dan vorm jij de perfecte match voor onze redacties! Je hoeft nog niet perfect te weten hoe je een artikel schrijft of een video monteert: dat kan je bij ons allemaal leren.