Alles corona

Alles corona

Dit moet je weten voor je Chirowerking


Update 18 september - 16 uur:

We roepen alle groepen om na te gaan in welke kleurcode hun gemeente of regio zich bevindt. Zo zijn jullie zeker op de hoogte van mogelijke bijkomende maatregelen.

De huidige jeugdwerkregels lijken sterk op de algemene principes die ook tijdens de zomer van kracht waren. Daarbij zullen we dit werkjaar werken met kleurcodes. Per kleur zullen de maatregelen verschillen.

Op dit moment geldt voor het jeugdwerk in heel Vlaanderen in code geel. Maar het is mogelijk dat er in de gemeente van jouw Chirogroep een andere kleurcode geldt. Vraag dit dus zeker na bij jullie lokaal bestuur. Verder kan je rekening houden met het tijdelijk niet deelnemen van leden die naar een school gaan waar code rood geldt. 

Een overzicht van de jeugdwerkregels in de verschillende kleurcodes, kan je op deze webpagina vinden. 

Voor de meest actuele informatie kunnen jullie op deze pagina terecht. We houden deze pagina up-to-date met nieuwe pagina’s, documenten, sjablonen en alles anders wat kan helpen om jullie Chirojaar voor te bereiden.

Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected] of op 03-231 07 95 (ma-vr van 9 - 17 uur).

Vond je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected] of op 03-231 07 95 (ma-vr 9-17u).