Alles corona

Alles corona

Dit moet je weten voor je Chirowerking

Deze pagina is nog niet up to date op basis van de laatste informatie van 23 oktober. 

BELANGRIJK: Sinds maandag is heel België in fase 4 van de nieuwe coronabarometer. In afwachting van verwachte verstrengde maatregelen die momenteel onderhandeld en besproken worden met het jeugdwerk, de experten en het kabinet annuleren we met alle jeugdbewegingen alvast:

🚫 ALLE weekends en overnachtingen, voor alle leeftijden, in het komende weekend (23-25 oktober)

🚫 ALLE kadervormingen met overnachtingen die gepland stonden tijdens de herfstvakantie

Dit is geen beslissing die we licht nemen, maar de situatie in de samenleving is dan ook ernstig. We rekenen er dan ook op dat jullie deze beslissing ter harte nemen en ook bij alle andere activiteiten de nodige voorzichtigheid blijven hanteren. We willen jullie daarbij op het hart drukken dat jullie natuurlijk niet verplicht zijn om Chiro-activiteiten te organiseren als jullie, jullie leden of hun ouders dat niet zien zitten.

Een overzicht van de jeugdwerkregels in de verschillende kleurcodes, kan je op deze webpagina vinden. 

Voor de meest actuele informatie kunnen jullie op deze pagina terecht. We houden deze pagina up-to-date met nieuwe pagina’s, documenten, sjablonen en alles anders wat kan helpen om jullie Chirojaar voor te bereiden.

Vind je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected] of op 03-231 07 95 (ma-vr van 9 - 17 uur).

Vond je geen antwoord op je vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected] of op 03-231 07 95 (ma-vr 9-17u).